Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la Rapid! Vestea primită înaintea derby-ului cu FCSB din Superliga României

Alarmă la Rapid! Vestea primită înaintea derby-ului cu FCSB din Superliga României

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila (22 de ani) a aflat verdictul medicilor după ce s-a "rupt" în meciul Rapid - Universitatea Craiova 2-0. Unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai momentului la echipa lui Cristiao Bergodi, Petrila a plecat în cârje de la stadion după ce s-a accidentat contra oltenilor.

Rapid Bucureşti va trebui să se descurce fără Claudiu Petrila pentru o bună bucată de timp, după ce atacantul lateral al echipei s-a accidentat în victoria de pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Se pare că veştile în privinţa lui Claudiu Petrila nu sunt deloc îmbucurătoare.

Claudiu Petrila a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în meciul cu Universitatea Craiova

Se pare că, după ce a fost supus unor investigaţii amănunţite, Claudiu Petrila a suferit o rupătură musculară în meciul cu Universitatea Craiova, scrie ProSport, care anunţă că antrenorul Cristiano Bergodi l-a pierdut pe Petrila pentru o perioadă de cel puţin o lună de zile.

Petrila va rata, astfel, derby-ul cu FCSB din Superliga României, dar ar putea fi apt de joc pentru "Primvs Derby", cu Petrolul.

Împrumutat de CFR Cluj la Rapid, Claudiu Petrila a strâns 12 de meciuri (844 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat şase pase de gol.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Petrila în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapiddiagnosticruptura musculara 

viewscnt
Articole similare