Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Alarmă!". Sergio Ramos, motiv de îngrijorare pentru PSG! Fundaşul ridică mari semne de întrebare

"Alarmă!". Sergio Ramos, motiv de îngrijorare pentru PSG! Fundaşul ridică mari semne de întrebare

PSG

Comentarii

În vara lui 2021, când l-a transferat gratis de la Real Madrid, PSG a crezut că dă lovitura cu Sergio Ramos (36 de ani), însă transferul fundaşului spaniol s-a dovedit a fi un fiasco. Fostul căpitan de pe "Santiago Bernabeu" ridică din nou semne întrebare din nou în ceea ce priveşte nivelul său fizic.

Parisul a început presezonul, în Japonia, iar nivelul arătat de Sergio Ramos în partida cu Kawasaki Fontate au îngrijorat şefii şi stafful de la PSG.

"Alarmă!". Sergio Ramos, motiv de îngrijorare pentru PSG! Fundaşul ridică mari semne de întrebare

Deşi a lucrat neîncentat pentru a depăşi problemele fizice care l-au împiedicat să joace la nivelul obişnuit, Sergio Ramos pare că nu reuşeşte să-şi revină. Potrivit AS, sursă citată de site-ul fichajes.net, Sergio Ramos a suferit în partida cu formaţia din Japonia, într-un sistem cu trei fundaşi centrali pe care-l testează Christophe Galtier.

Sursa citată scrie că forma arătată de Sergio Ramos, care a fost depăşit uşor de atacanţii japonezi, a ridicat semne de întrebare şi a declanşat "alarma internă". AS mai scrie că fundaşul central care a scris istorie în tricoul lui Real Madrid s-a simţi total neprotejat în sistemul lui Galtier, care se bazează foarte mult pe atac.

Sergio Ramos a fost o problemă pentru PSG încă din momentul transferului pe Parc des Princes. Adus gratis de la Real Madrid pe un salariu foarte mare, Ramos a jucat extrem de puţin în primul său sezon la Paris, fiind mai mult timp accidentat. Sergio Ramos încaseză un salariu de 12 milioane de euro pe an la PSG.

  • 13 meciuri a jucat Sergio Ramos în tot sezonul trecut la PSG, a strâns 843 de minute pe teren şi a marcat de două ori

Afla mai multe despre: sergio ramospsgalarmaforma 

viewscnt
Articole similare