Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albania are un nou selecţioner! Un fost jucător brazilian de la Barcelona va pregăti echipa

Albania are un nou selecţioner! Un fost jucător brazilian de la Barcelona va pregăti echipa
Comentarii

Brazilianul Sylvinho (48 de ani) este noul selecţioner al echipei naţionale a Albaniei, a anunţat luni Federaţia Albaneză de fotbal (FSHF) pe site-ul oficial.

Brazilianul Sylvinho este noul selecţioner al Albaniei

Oficialii Federaţiei Albaneze au ajuns la un acord cu Sylvinho, care va semna un contract pe un şi jumătate, având ca obiectiv calificarea la Euro 2024. Pe site-ul oficial, FSHF a publicat un comunicat în care este specificat: „Singurul obiectiv al acordului este ca Albania să se califice pentru faza finală a Euro 2024. Partea financiară se va baza pe rezultate. Dacă obiectivul este atins, s-a convenit ca antrenorul şi staff-ul său să beneficieze de bonusuri semnificative”.

Sylvinho şi-a ales şi staff-ul tehnic, el va lucra cu argentinianul Pablo Zabaleta şi brazilianul Doriva, ambii foşti jucători internaţionali. Sylvinho şi staff-ul său vor semna contractul cu FSHF la Tirana, în ziua de 9 ianuarie, când va avea loc şi prezentarea oficială.

Sylvio Mendes Campos Junior, cunoscut sub numele Sylvinho, a evoluat în carieră la Corinthians, Arsenal, Celta Vigo, Barcelona şi Manchester City, iar ca antrenor a trecut pe la Olympique Lyon şi Corinthians Sao Paulo. El nu mai avea angajament din februarie 2022, când a fost demis de la Corinthians.

Afla mai multe despre: sylvinho-barcelona-albania 

viewscnt
Articole similare