Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alberto Gilardino, campion mondial în 2006, aproape de a i se alătura lui Djibril Cisse la Vicenza

Alberto Gilardino, campion mondial în 2006, aproape de a i se alătura lui Djibril Cisse la Vicenzagalerie foto
Comentarii

Fostul internaţional italian Alberto Gilardino, campion mondial în 2006, îşi negociază transferul la echipa AC Vicenza 1902, informează presa franceză.

Publicaţia So Foot anunţă că negocierile dintre atacantul ajuns la 36 de ani şi echipa italiană sunt într-o fază avansată. Anunţul presei franceze vine în contextul în care, duminică, atacantul Djibril Cisse, francezul care câştiga Liga Campionilor cu Liverpool în urmă cu 13 ani, a ajuns la aceeaşi echipă.

Cisse, ajuns la 37 de ani, a semnat pentru noul club AC Vicenza 1902, care a fost înfiinţat în această vară, după ce Vicenza a intrat în faliment. Clubul ar urma să fie înregistrat în Serie D.

La aceeaşi echipă ar urma să ajungă şi Alberto Gilardino. Atacantul italian a jucat ultima oară în Serie B, la Spezia, pentru care a adunat 16 meciuri şi a marcat de şapte ori în sezonul trecut. Experimentatul atacant a fost propus, în această vară, şi la FCSB, a lăsat de înţeles directorul sportiv vicecampioanei, Mihai Stoica, într-o intervenţie la Telekom Sport.

Fost coleg cu Adrian Mutu la Verona, Parma şi Fiorentina, Gilardino are 60 de meciuri şi 19 goluri în naţionala Italiei şi a făcut parte din lotul Squadrei Azzura la CM 2006, când italienii au cucerit titlul mondial.

Afla mai multe despre: gilardinovicenzafcsb 

viewscnt
Articole similare