Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albion Rrahmani a fost dat de gol! Indiciu clar referitor la echipa care îl va transfera de la Rapid: ”Este un semn”

Albion Rrahmani a fost dat de gol! Indiciu clar referitor la echipa care îl va transfera de la Rapid: ”Este un semn”galerie foto

Superliga

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) a fost cel mai bun jucător al Rapidului în sezonul trecut, iar prestaţiile sale nu au trecut neobservate.

Lotul giuleştean s-a prezentat, luni, la Baza Constructorul, sub comanda lui Neil Lennon, noutăţile fiind reprezentate de revenirile din împrumuturi. Din aceştia, Rareş Pop a îmbrăcat pentru prima dată echipamentul Rapidului. O parte dintre jucători au fost învoiţi, aceştia urmând a se alătura lotului în zilele următoare.

Până acum, Rapid l-a transferat doar pe sârbul Luka Gojkovic, însă a punctat la capitolul despărţiri, prin plecările lui Iulian Cristea, Kevin Sonny, Alexandru Albu, Dragoş Grigore şi Ermal Krasniqi.

În schimbul kosovarului, Rapid a încasat 2.000.000 de euro, sumă ce va fi alocată pentru a acoperi posturile ce au avut probleme în sezonul trecut. De asemenea, Albion Rrahmani, golgheterul Giuleştiului din sezonul trecut, are şanse minime să continue la Rapid şi din sezonul următor, fiind pe lista unor echipe importante din Vest.

Cunoaştem următoarea echipă a lui Albion Rrahmani?! Indiciul care ar putea pune punct speculaţiilor: ”Este un semn”

Albion Rrahmani nu a fost prezent la reunirea lotului, iar fanii lui Rangers, echipă ce s-a interesat de serviciile kosovarului, au sesizat un detaliu inedit ce alimentează zvonurile potrivit cărora acesta se va transfera în Scoţia.

Pe contul personal de Instagram, Rrahmani a început să urmărească un celebru restaurant din Glasgow, acţiune ce le-a dat speranţe fanilor că transferul său la Rangers este iminent.

”De ce un jucător din Kosovo, care joacă în România, începe să urmărească un restaurant din Glasgow? Este exact ceea ce a făcut Rrahmani. Pe Instagram, Rrahmani urmăreşte acum Pulp, care are printre clienţii săi mai multe staruri ale lui Rangers. Poate chiar noul său antrenor, Neil Lennon, i l-a recomandat. Este un semn”, au scris scoţienii de la Rangers News, citaţi de Sport.ro.

 

Afla mai multe despre: albion rrahmanisuperligakosovorangers 

viewscnt
Articole similare