Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALEGERI FRF I "Dacă Lupescu îşi prezintă candidatura, Burleanu va abandona! Nu poate concura cu binele fotbalului"

ALEGERI FRF I "Dacă Lupescu îşi prezintă candidatura, Burleanu va abandona! Nu poate concura cu binele fotbalului"

Fotbal intern

Comentarii

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, e ferm convins că o eventuală candidatură a lui Ionuţ Lupescu ar însemna căderea definitivă a "regimului" Burleanu.

"Dacă Lupescu îşi prezintă candidatura, Burleanu va abandona. Nu poate concura cu binele fotbalului. El joacă o cacealma, dar nu poate să concureze cu cel pe care-l vede că este adus special pentru problemele şi redresarea fotbalului românesc. Atunci, se va vedea nevoit să abandoneze. Va fi un suflu, un entuziasm, o explozie pentru toţi electorii către curentul Lupescu", a declarat Pompiliu Popescu, la Pro X.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anuţat, luni, că a primit 210 propuneri de a candida pentru un nou mandat la conducerea forului de la Casa Fotbalului.

"Continuăm să demonstrăm, dragi coechipieri, că avem forţa de a consolida toate lucrurile bune făcute pentru fotbal în ultimii patru ani şi că putem să ne uităm cu încredere spre viitor! Pentru că vreau să le mulţumesc tuturor celor care mă susţin, am promis în postarea anterioară că voi reveni pe 5 februarie cu numărul la zi al propunerilor de candidatură la preşedinţia FRF pe care le-am primit. În doar 9 zile de la ultima postare, am primit alte 28 propuneri de candidatură din partea cluburilor şi asociaţiilor judeţene pe care le reprezentaţi, numărul acestora ajungând acum la 210. Cei care nu vor să accepte forţa echipei noastre şi care batjocoresc astfel voinţa şi capacitatea de decizie a fiecăruia dintre voi pot să mediteze la acest fapt după ce voi depune dosarul de candidatură, însoţit de toate aceste propuneri, a declarat Burleanu, pe pagina sa web.

Afla mai multe despre: alegeri frfburleanulupescupopescu 

viewscnt
Articole similare