Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALEGERI I Mesaj dur pentru preşedinte FRF: "Burleanu începe să aibă emoţii mari. Se vede din disperarea cu care se agaţă de orice moment!"

ALEGERI I Mesaj dur pentru preşedinte FRF: "Burleanu începe să aibă emoţii mari. Se vede din disperarea cu care se agaţă de orice moment!"

Fotbal

Comentarii

În aceată dimineaţă, Justin Ştefan, secretarul general de la LPF, s-a implicat în culisele alegerilor de la FRF şi l-a atacat pe Burlenau prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

"Lui Razvan Burleanu au inceput sa-i plece votantii. Magia cuvintelor care nu spun nimic a pornit a se risipi. Oamenii au inceput sa vada dincolo de brosurile frumos colorate si sa realizeze ca ele nu tin nici de foame, nici de frig. 
 
Terenurile sunt tot alea, cluburile continua sa traiasca de pe o zi pe alta, revolutia organizatorica de la nivelul AJF-urilor se lasa asteptata in continuare. 
 
Nu cadeti in capcana cresterii numarului de practicanti. Ei s-au inregistrat pe un calculator, nu ii veti gasi in iarba. Numarul de jucatori legitimati e tot acolo. L-am sti exact daca era cineva interesat sa-l calculeze. Dar cum putem sti cati jucatori sunt legitimati la cluburile afiliate la FRF, daca noi nu stim cate cluburi sunt afiliate la FRF. E un secret de stat bine protejat.
 
Iar acum, culmea ipocriziei, Razvan Burleanu isi cere scuze in numele altora, cand, de fapt, ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca nu a facut nimic pentru fotbalul romanesc. Ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca timp de patru ani a dispretuit legea romana. Ar trebui sa-si ceara scuze ca am ratat calificarea la Mondialele din Rusia pe mana lui, prin aducerea unui antrenor care s-a dovedit ca nu a avut nicio treaba cu postul de selectioner. Ar trebui sa-si ceara scuze ca a risipit bani pe brosuri, centre ilegale si compensatii pentru concedieri abuzive. 
 
In loc sa contribuie la dezvoltarea fotbalului, l-a transformat intr-un loc al demagogiei. Avem site-uri, reviste, FRF TV, dar motivele de bucurie sunt inexistente. Burleanu ne pune sa ne bucuram pentru un baraj, de parca am fi castigat campionatul mondial. 
 
Ultima postare a lui Razvan Burleanu arata ca bucuria lui Andrei Vochin a fost inchipuita. Nu, domnule Vochin, nu vom avea o lupta de idei.  Razvan Burleanu va contrazice din plin si face doar ce stie mai bine: ramane un populist. 
 
Oamenii au inceput sa realizeze goliciunea vorbelor si a promisiunilor. Faptele ultimilor 4 ani stau marturie ca nu s-a schimbat nimic la FRF. Iar pentru asta alegatorii isi cauta o alta optiune de vot. 
 
Burleanu incepe sa aiba emotii mari. Se vede din disperarea cu care se agata de orice moment, de orice cuvinte, pentru a arata ca el este conducatorul corect, care ia intotdeauna partea poporului. Doar ca poporul a inceput sa se trezeasca. 
 
Multi sunt cei care regreta ca i-au dat adeziuni lui Burleanu: “Ce sa fac, nu am stiut ca Lupescu va candida? Altfel nu l-as fi propus niciodata pe Burleanu”, imi spunea deunazi reprezentantul unui club. Dar tot el a completat mai departe: “Oricum adeziunea aia nu reprezinta nimic. E egala cu zero. La vot vom fi multi care i-am dat propunere lui Burleanu, dar vom vota altfel. Vom alege pentru fotbal”.
 
Sa nu uitam: o adeziune nu-i un vot. Razvan Burleanu stie sigur asta !"

Afla mai multe despre: justin stefanrazvan burleanualegeri frf 

viewscnt
Articole similare