Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Belgienii anunţă echipa care ar putea plăti clauza de reziliere a lui Darius Olaru pentru transferul de la FCSB

ALERTĂ | Belgienii anunţă echipa care ar putea plăti clauza de reziliere a lui Darius Olaru pentru transferul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) este, alături de Florinel Coman, cel mai în formă fotbalist al FCSB în prima jumătate a sezonului din Superligă. Mijlocaşul central este la mare căutare printre echipele din Europa, care vor să-l transfere de la echipa "roş-albastră".

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru, mijlocaş care are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro în contract. După informaţiile că este dorit în Serie A, de Monza şi Torino, echipe din Belgia au intrat pe fir pentru transferul lui.

Presa din Belgia anunţă că Anderlecht ar putea plăti 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Presa din Belgia anunţă că Anderlecht şi Gent îl au, ambele, pe lista de transferuri pe Darius Olaru, jucător care le-a atras atenţia prin prestaţiile sale foarte bune de la FCSB şi de la echipa naţională, cu care s-a calificat la EURO 2024, unde tricolorii vor întâlni chiar Belgia în grupe.

Belgienii susţin că dintre cele două, Anderlecht are şansele cele mai mari să-i achite clauza lui Darius Olaru, având în vedere bugetul. Pentru Gent, cele cinci milioane de euro care trebuie achitate în schimbul lui Olaru ar fi prea mult iar FCSB este greu de crezut că va dori să negocieze.

"Anderlecht şi Gent s-ar putea confrunta şi în perioada de transferuri, cu Darius Olaru pe lista de mercato a amândurora. (…) Preţul solicitat pentru Olaru ar putea fi peste bugetul lui Gent, care are resurse limitate, însă Anderlecht şi-ar putea permite să plătească", scriu cei de la voetbalnieuws.be.

Darius olaru este în mare formă în acest sezon la FCSB: 10 goluri şi trei pase decisiv în 28 de meciuri (2181 de minute).

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, fiind cel mai bine cotat jucător din Superligă

Afla mai multe despre: darius olarutransferbelgiaanderlechtgent 

viewscnt
Articole similare