Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | CFR Cluj a reuşit un nou transfer! "Perla" a semnat: "Voi fi jucătorul lor!"

ALERTĂ | CFR Cluj a reuşit un nou transfer! "Perla" a semnat: "Voi fi jucătorul lor!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă campania de transferuri pentru sezonul viitor. Campioana României a mai reuşit o mutare pe piaţa de mercato. Este vorba despre Denis Rusu (20 de ani), fotbalistul de la UTA Arad. Mutarea se pare că era făcută de mai mult timp, dar abia acum a fost dezvăluită public.

CFR Cluj a reuşit un nou transfer! "Perla" a semnat: "Voi fi jucătorul lor!"

Într-o nevoie stringentă de jucători pentru regula U21, din cauza lotului îmbătrânit, CFR Cluj a reuşit o mutare foarte bună pe care a ţinut-o secretă o bună perioadă de timp. Denis Rusu, fotbalistuL UTA-ei, va juca la campioana României din sezonul următor. Jucătorul a anunţat mutarea şi a spus că e visul său să joace în cupele europene, astlfel că nu putea să o refuze pe CFR.

"Sunt fericit că am jucat la UTA un an, le mulţumesc colegilor pentru că m-au susţinut şi m-au îndrumat, am mulţumiri speciale pentru domnul antrenor Laszlo Balint, care a avut încredere în mine şi m-a încurajat chiar şi atunci când nu am avut evoluţii prea reuşite.

Se termină contractul meu cu UTĂ şi le doresc tuturor succes pe mai departe în Liga 1. Din vară voi fi jucătorul lui CFR Cluj, nu am putut să refuz campioana României, va fi o provocare imensă pentru mine. Este visul copilăriei mele să joc în cupele europene. Aştept cu nerăbdare să îmbrac tricoul campioanei României din ultimii patru ani", a declarat Denis Rusu, conform TV Arad.

Denis Rusu a jucat 36 de meciuri pentru UTA în sezonul recent încheiat, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol.

Până acum, CFR Cluj i-a mai transferat pe Rachid Bouhenna, Cristiano Figueiredo, Anas Tahiri şi Jonathan Rodriguez

Afla mai multe despre: cfr clujtransferdenis rusuuta arad 

viewscnt
Articole similare