You are here:

ALERTĂ | CFR Cluj mută în mercato, după plecările lui Sava şi Muhar: "Contract pe trei ani!". Anunţul momentului în Gruia

ALERTĂ | CFR Cluj mută în mercato, după plecările lui Sava şi Muhar: "Contract pe trei ani!". Anunţul momentului în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte să mute din nou în mercato, după ce şi-a dat acordul pentru plecările lui Răzvan Sava şi Karlo Muhar. Preşedintele Cristi Balaj a confirmat următoarea mutare pregătită de formaţia din Ardeal.

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat că prelungirea contractului lui Daniel Bîrligea (24 de ani) a intrat în linie dreaptă. Atacantul care a fost la EURO 2024 cu echipa naţională a României îşi va pune semnătura pe o nouă înţelegere cu CFR.

Daniel Bîrligea îşi prelungeşte contractul cu CFR Cluj

Balaj a anunţat că "am ajuns la un numitor comun" şi în acest moment se pregătesc actele pentru semnarea noului contract de către părţi. Oficialul clujenilor "pariaZă" Daniel Bîrligea va ajunge să joace într-un campionat de top.

"Este ok, se simte bine. Am ajuns la un numitor comun cu Bîrligea legat de detaliile pentru prelungirea contractului. Este în continuare jucătorul CFR-ului, sunt convins că mai devreme sau mai târziu va ajunge să evolueze într-un campionat important şi să facă acel pas pe care îl merită.

Este un jucător de calitate, am ajuns la un acord, se pregătesc documentele acum. Contractul se prelungeşte pe trei ani", a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

Daniel Bîrligea a marcat de patru ori şi a pasat decisiv de două ori în opt meciuri jucate cu CFR Cluj în toate competiţiile sezonului.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Bîrligea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel birligeacontractcfr clujcristi balajsuperliga 

viewscnt
Articole similare