Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | CFR Cluj, transfer instant după un nou titlu! Fotbalistul e aşteptat să semneze

ALERTĂ | CFR Cluj, transfer instant după un nou titlu! Fotbalistul e aşteptat să semneze

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a luat al patrulea titlu consecutiv şi trebuie să-şi întărească echipa pentru campania europeană care va urma. Campioana României va participa în preliminariile Ligii Campionilor şi, ca atare, a rezolvat deja primul transfer după ce şi-a asigurat îmbogăţirea vitrinei cu încă un trofeu de campioană, care confirmă supremaţia ultimilor ani. Este vorba despre Jonathan Rodriguez (30 de ani), de la FC Botoşani.

CFR Cluj, transfer instant după al patrulea titlu consecutiv! Jonathan Rodriguez, acontat de campioana României

După transferul lui Bouhenna, confirmat de jucător, CFR Cluj a mai reuşit un transfer pentru sezonul viitor. Este vorba despre Jonathan Rodriguez, fotbalistul de 30 de ani care era căpitanul celor de la FC Botoşani. Mijlocaşul a fost scos din lot înaintea meciului decisiv pentru titlu cu CFR Cluj tocmai pentru că ar fi semnat cu noua şi vechea campioană a României, potrivit Fanatik.

Jonathan Rodriguez îşi termină contractul cu FC Botoşani în vară şi va ajunge liber de contract în Gruia, unde-l va înlocui pe Mihai Bordeianu (31 de ani), mijlocaşul împrumutat de la Al Quadysiah din Arabia Saudită, care se va întoarce la echipa de care aparţine acum. Surse din anturajul lui Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, au dezvăluit în Fanatik că drumurile celor două părţi s-au despărţit deja, dar nu a fost anunţată plecarea oficial.

Tehnicianul a anunţat că mijlocaşul argentinian avea cel mai mare salariu din echipă, de 7.000 de euro pe lungă. “Îşi termină contractul în această vară, deja s-au despărţit, dar nu a fost anunţată încă plecarea lui. Avea cel mai mare salariu la echipă, 7.000 de euro pe lună”, au spus apropiaţi ai lui Marius Croitoru.

Jonathan Rodriguez a jucat 38 de meciuri, nu a marcat, dar a livrat cinci pase de gol în toate competiţiile acestui sezon alături de FC Botoşani. Mijlocaşul argentinian se afla la Botoşani din vara lui 2017, iar acum se pare că se va muta la campioana României, CFR Cluj.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Jonathan Rodriguez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer jonathan rodriguezcfr cluj transfertransfer cfr cluj jonathan rodriguezjonathan rodriguez cfr cluj 

viewscnt
Articole similare