Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Compagno, adio FCSB!? Italienii fac anunţul momentului despre transfer

ALERTĂ | Compagno, adio FCSB!? Italienii fac anunţul momentului despre transfer

FCSB

Comentarii

FCSB i-a adus, în perioada de mercato de iarnă, pe Luis Phelippe, Baba Alhassan şi Nana Antwi, însă poate rămâne fără Andrea Compagno (27 de ani). Trecut oricum pe lista neagră de Gigi Becali, italianul Compagno nu duce lipsă de oferte şi îi poate părăsi pe "roş-albaştri".

Presa din Italia a făcut un anunţ despre transferul lui Andrea Compagno, după ce mai multe surse au scris despre interesul unor echipe din Italia, mai exact Serie B, pentru atacantul de care Gigi Becali vrea să scape, deşi sezonul trecut a fost golgheterul echipei.

Andrea Compagno, mai aproape de transferul în Serie B, de la FCSB? Ce srie presa din Italia

Trecut pe lista neagră de Gigi Becali, pe adresa FCSB au început să apară oferte pentru transferul lui Andrea Compagno. Italienii anunţă Bari este interesată de atacant, pentru că-şi caută întăriri în compartimentul ofensiv, iar jurnaliştii din "Cizmă" au venit cu noi detalii.

Se pare că au crescut şansele pentru transferul lui Andrea Compagno la Bari, în Serie B, unde ar fi din nou coleg cu Malcom Edjouma, francezul împrumutat de FCSB în Italia până la finalul sezonului în curs cu opţiune de cumpărare. Asta după ce George Puşcaş şi Thomas Henry, atacanţi aflaţi înaintea lui Compagno pe lista lui Bari, evită să dea curs ofertei clubului.

Până să-l transfere pe Andrea Compagno, Bari l-a adus pe Yayah Kallon (22 de ani), un atacant lateral dreapta pe care l-a împrumutat de la Hellas Verona, din Serie A.

Andrea Compagno a fost golgheterul sezonului trecut la FCSB, cu 22 de goluri, însă Gigi Becali a decis că vrea să scape de el, deşi a plătit 1,5 milioane de euro celor de la FCU Craiova 1948 pentru transferul său. Compagno a jucat puţin în acest sezon la FCSB, 22 de meciuri (1286 de minute), timp în care a marcat de patru ori.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrea compagnotransferbarifcsbsuperligacompagno transfer bari 

viewscnt
Articole similare