adplus-dvertising
You are here:

ALERTĂ! Dan Petrescu face primul super transfer la Kayseri! Turcii anunţă: ”Acordul este total!”

ALERTĂ! Dan Petrescu face primul super transfer la Kayseri! Turcii anunţă: ”Acordul este total!”
Comentarii

Potrivit presei din Italia şi Turcia, Dan Petrescu vrea să-l aducă la Kayserispor pe Damjan Djokovic

Dan Petrescu este la un pas de Kayserispor. Presa din Turcia anunţă că antrenorul român ar urma să înceapă treaba de vineri la formaţia la care mai joacă Alibec, Săpunaru şi Silviu Lung Jr.

Triplu campion al României cu CFR Cluj, Dan Petrescu a bătut palma cu oficialii turci, după cum a confirmat chiar Marius Şumudică, în direct la Sport Report: ”Din câte ştiu, ar trebui să ajungă. Îşi doreşte să vină, mai are şi ceva din Golf, dar că nu se simte bine în Arabia Saudită dacă s-ar duce. Cred că şi-ar dori să vină aici, dar va avea o misiune dificilă. Dacă va pierde mâine, echipele din subsolul clasamentului se desprind. Indiferent de ce jucători vor veni, îi va fi foarte greu, pentru că va trebui să asambleze într-un timp scurt. E greu să aduci jucători care nu cunosc Turcia. Eu am avut mari probleme, am avut şi conflicte, dar am ştiut să aplanez şi să-i câştig. I-am spus lucrurile astea. El era puţin îndoi, îmi dădea dreptate. Dacă nu fac transferuri, e greu să se salveze. Şi aşa, cu 4-5 jucători pe care vrea s-o aducă, e greu” a mărturisit tehnicianul lui Gaziantep la Telekom Sport.

Petrescu face primul transfer la Kayseri: îl vrea pe Djokovic de la CFR Cluj

Românii de la Kayseri ar putea să aibă după venirea lui Dan Petrescu un fotbalist obişnuit cu limba română şi fotbalul românesc.

Jurnalista Raimonda Bianchi scrie despre posibila trecere a lui Djokovic la viitoarea formaţie a lui Dan Petrescu: ”Petrescu aproape că l-a convins pe fostul său jucător, Damjan Djokovic să vină în Turcia. Acordul este total. Un fotbalist cu personalitate, care a fost în trecut aproape şi de FCSB, a preferat să rămână la CFR Cluj unde a avut rezultate excelente. Djokovic este un lider în vestiar şi a oferit mereu argumente solide când a vorbit despre situaţia echipei sale. Turcii scriu că jucătorul s-a înţeles deja cu Kayserispor, chiar dacă fotbalistul este încă sub contract cu CFR Cluj. Obiectivul formaţiei pe care o va prelua Petrescu este salvarea de la retrogradare” scrie sursa citată.

Mai mult, contul de Twitter Transfer Merkezi, care are peste 250.000 de fani, anunţă că cei de la Kayserispor au ajuns la un acord pentru transferul lui Damjan Djokovic. Croatul în vârstă de 30 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj şi cele mai bune evoluţii le-a avut cu Dan Petrescu antrenor.

Aceeaşi sursă anunţă că Djokovic a avut recent o ofertă din Emiratele Arabe United, de la Al Dhafra, dar pe care CFR Cluj a refuzat-o.

Damjan Djokovic a ajuns prima dată la CFR Cluj via Italia, după ce bifase trei sezoane la Monza şi Cesena. A jucat în sezonul 2013-2014 la CFR Cluj, apoi s-a întors în Italia, la Livorno. În 2015-2016 a jucat la Gazelec Ajaccio, iar un an mai târziu la Greuther Furth în Germania. A revenit în Italia în 2016-2017, pentru ca un an mai târziu să joace în Croaţia, la Rijeka. La CFR Cluj a revenit în 2017 şi a bifat 113 meciuri, marcând zece goluri.

Are trei titluri de campion al României cu CFR Cluj, dar şi o Supercupă câştigată în 2018.

Kayserispor este un club fondat în 1966. Gruparea turcă evoluează pe Kadir Has Stadium, o arenă cu o capacitate de 32.864 de locuri. Din lotul actual, dincolo de românii Silviu Lung, Cristi Săpunaru şi Denis Alibec, fac parte şi alţi câţiva jucători interesanţi, printre care francezul Wilfried Kanga, englezul Aaron Lennon, portughezul Manuel Fernandes sau ghanezul Yaw Ackah. Fostul internaţional turc Bülent Bölükbaşı este directorul sportiv al clubului, iar preşedinte este o femeie: Berna Gözbaşı.

viewscnt
Articole similare