Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Derby "vişiniu" în mercato: CFR Cluj şi Rapid luptă pentru semnătura aceluiaşi fotbalist!

ALERTĂ | Derby "vişiniu" în mercato: CFR Cluj şi Rapid luptă pentru semnătura aceluiaşi fotbalist!

Superliga

Comentarii

Cumpărat de Torino în urmă cu un an de la FC Voluntari, Mihai Popa (23 de ani) este dorit înapoi în România. Două cluburi îşi dispută semnătura sa, anunţă presa din Italia. Jurnaliştii din "Cizmă" scriu despre interesul pentru tânărul portar al echipei torineze.

Plecat liber de contract de la FC Voluntari la Torino, în Serie A, Mihai Popa nu a reuşit să se impună la echipa italiană, care caută acum un club unde să-l trimită pe portarul român. Popa nu duce lipsă de oferte, iar presa din Italia scrie că semnătura sa este disputată de două cluburi din România.

Presa din Italia anunţă revenirea lui Mihai Popa înapoi în Superligă, după ce Torino l-a luat gratis de la FC Voluntari

Este vorba despre CFR Cluj şi Rapid, echipe care vor să-l transfere pe Mihai Popa pentru a-i relansa cariera, scrie site-ul Tuttomercatoweb. Interesul Rapidului este justificat, având în vedere că Horaţiu Moldovan îşi doreşte un transfer în străinătate, iar sursa citată scrie că Rapidul ar fi interesată mai întâi de un împrumut al lui Popa.

Împrumutul lui Mihai Popa la o altă echipă, Rapid, CFR Cluj sau alta, ar fi şi în beneficiul lui Torino, care ar urma să aibă sub comandă, din vară încolo, un portar cu meciuri în picioare şi mai matur, gata să-l înlocuiască pe Vanja Milinkovic-Savic, veteranul din poarta torinezilor, mai notează sursa citată.

Mihai Popa n-a bifat niciun minut în actuala stagiune pentru echipa mare a lui Torino, nici măcar în Cupa Italiei.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujrapidtransfermihai popasuperliga 

viewscnt
Articole similare