Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Emoţii mari! Preferatul lui Becali, incert pentru derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. S-a accidentat la antrenament!

ALERTĂ | Emoţii mari! Preferatul lui Becali, incert pentru derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. S-a accidentat la antrenament!

FCSB

Comentarii

Derby-ul FCSB - Universitatea Craiova se anunţă unul încins, al cărui rezultat poate "rupe" clasamentul din Superliga. Totuşi, cele două echipe ar putea să nu se bazeze pe unii dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot la partida de pe Arena Naţională, la care se anunţă asistenţă importantă.

După ce Alexandru Mitriţă s-a accidentat în meciul de Cupa României cu Oţelul (0-1, în Bănie), a venit rândul celor de la FCSB să aibă emoţii în privinţa primului 11. Preferatul lui Gigi Becali, Alexandru Băluţă, are probleme medicale şi este incert pentru derby-ul cu oltenii.

FCSB, fără una dintre piesele importante la derby-ul cu Universitatea Craiova?

Etapa a 3-a din play-off-ul Superligii ar putea fi extrem de importantă pentru economia calculelor din lupta la titlu, având în vedere că marea favorită, FCSB, o întâlneşte pe Universitatea Craiova, locul 2 după primele două etape din play-off, în meci direct pe Arena Naţională.

Doar că meciul ar putea fi lipsit de jucători importanţi. După accidentarea lui Mitriţă, acum Alexandru Băluţă are probleme medicale după ce s-a accidentat la un antrenamente al "roş-albaştrilor" şi este incert pentru partida contra Universităţii Craiova, scrie spotmedia.ro.

Formaţiei din Oltenia i-a picat moralul bun după ce a fost eliminată din Cupa României de Oţelul Galaţi. Eventuala pierdere a lui Băluţă este importantă, în condiţiile în care nici Luis Phelipe nu poate evolua pe acel post. De asemenea, Ovidiu Popescu este şi el accidentat la FCSB.

Alexandru Băluţă a marcat de cinci ori şi a livrat şase pase de gol în 30 de meciuri (2126 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru balutaaccidentarealexandru baluta accidentarefcsbalexandru baluta fcsb 

viewscnt
Articole similare