Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | FCSB a oferit 700.000 de euro pentru transfer. Răspunsul clubului: "A semnat pe doi ani"

ALERTĂ | FCSB a oferit 700.000 de euro pentru transfer. Răspunsul clubului: "A semnat pe doi ani"

FCSB

Comentarii

Transferul lui Luis Phelipe (22 de ani) de la Poli Iaşi nu va fi singurul pe care FCSB îl va face în următoarea perioadă de mercato. Baba Alhassana, de la Hermannstadt, se află pe lista lui Gigi Becali, care a oferit 700.000 de euro pentru semnătura ghanezului.

Deşi transferul era anunţat ca şi făcut, după ce FCSB a reuşit să ia faţa Rapidului, se pare că Baba Alhassan va rămâne pe loc, cel puţin deocamdată. Hermannstadt, clubul de care aparţine Alhassan, a reacţionat după informaţiile apărute cu privire la transfer.

Baba Alhassan, la FCSB!? Răspunsul lui Claudiu Rotar, patronul lui Hermannstadt

Claudiu Rotar, patronul lui FC Hermannstadt, a reacţionat după ce s-a scris că FCSB a obţinut acordul de transfer al lui Baba Alhassan de la Sibiu. Totuşi, omul de afaceri susţine că nu se pune problema de un transfer al mijlocaşului ghanez la FCSB.

În plus, acesta a precizat că Baba Alhassan şi-a prelungit recent contractul cu Hermannstadt pe încă două sezoane.

”(n.r. este adevărat că Baba Alhassan este aproape să semneze cu FCSB?) Nu e adevărat. Nu există nici negocieri. Da (n.r. va rămâne la Hermannstadt şi din iarnă).

El a semnat pe doi ani de zile o prelungire de contract, acum două luni. Nu se pune problema, momentan. Nu e nici perioada de transferuri. E devreme. Mai e aproape o lună până la perioada de transferuri”, a declarat Claudiu Rotar, pentru PlaySport.

Rapid îl vrea, de asemenea, pe Baba Alhassan de la Hermannstadt, însă Gigi Becali face tot posibilul pentru a obţine "da"-ul transferului la FCSB.

Baba Alhassan a jucat 18 meciuri (1191 de minute) în toate competiţiile sezonului la Hermnnstadt, timp în care a marcat de două ori.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Baba Alhassan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbtransferofertababa alhasssanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare