Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ în Liga I. Edward Iordănescu, OUT de la FCSB?! Becali e din nou sub presiune: "Pleacă în secunda doi"

ALERTĂ în Liga I. Edward Iordănescu, OUT de la FCSB?! Becali e din nou sub presiune: "Pleacă în secunda doi"

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut cu bine peste focarul de COVID-19 pe care l-a avut în cadrul lotului şi a câştigat primul meci disputat după o pauză de două săptămâni, scor 2-1, cu FC Argeş.

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu FC Argeş şi a continuat cursa de urmărire a liderului CFR Cluj. Acum, roş-albaştrii au de disputat restanţa cu Farul Constanţa, iar dacă se vor impune, vor veni la şase puncte în spatele campioanei României din ultimele patru sezoane.

Deşi echipa are şase victorii consecutive în Liga I, Gigi Becali a dezvăluit că nu este mulţumit de jocul FCSB-ului şi a declarat că vrea ca roş-albaştrii să aibă o posesie mult mai bună în timpul meciurilor. În urma declaraţiilor făcute de patron, Edward Iordănescu a venit cu un răspuns, săptămâna trecută: "Fiecare are dreptul să comenteze ce vrea, să îşi asume. Să comentez ce a apărut în această perioadă ar înseamna să mă pierd în amănunte şi să alimentez şi mai mult aceste speculaţii.

ALERTĂ în Liga I. Edward Iordănescu, OUT de la FCSB?! Becali e din nou sub presiune: "Pleacă în secunda doi"

Ştiu că am fost dorit aici cu insistenţă, că mi s-au acceptat condiţiile. Datoria mea este să satisfac suporterii, patronul, să îl mulţumesc pe patron, să îl răsplătesc pentru încrederea acordată şi, când tragem linie, să fim campioni, dacă se poate.

E ciudat să vorbim despre probleme după şase victorii consecutive. Trebuie să vorbim despre linişte. Dacă acum vorbim despre probleme, ce ar însemna dacă echipa asta ar pierde un joc?".

De altfel, în urma discuţiilor apărute în ultimele săptămâni, Dorin Goian a dezvăluit că Edward Iordănescu nu va mai rezista mult timp pe banca vicecampioanei României dacă Gigi Becali va începe să se implice la echipă.

"Dacă simte o presiune nejustificată, Edi pleacă în secunda doi! A dovedit că e un antrenor cu principii, cu personalitate. A şi spus la sosire că nu acceptă ingerinţe din partea nimănui pe parte tehnică. El decide cum pune echipa în teren, el e responsabil de rezultate. Lăsat în pace, va face performanţă la FCSB. La cum a crescut echipa, e clar că trebuie să-şi continue munca" , a declarat Dorin Goian pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare