Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă în vestiarul Realului înainte de El Clasico! Postarea care încinge spiritele între Solari şi un star din lot: "Tu eşti cel mai bun, frate!"

Alertă în vestiarul Realului înainte de El Clasico! Postarea care încinge spiritele între Solari şi un star din lot: "Tu eşti cel mai bun, frate!"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc astăzi într-un nou episod din El Clasico. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, astăzi, de la ora 21:45

Înaintea derby-ului cu Barcelona, Marcelo a postat o fotografie pe Instagram, alături de descrierea: "Un antrenament tare. Pregătit pentru tot!". În mod surprinzător, printre numeroasele comentarii, s-a regăsit şi cel al lui Angel Di Maria.

Fost coleg cu Marcelo la Real, în perioada 2010-2014, argentinianul şi-a arătat devotamentul faţă de fundaşul brazilian şi i-a atras atenţia lui Solari: "Eşti cel mai bun frate! Cine nu vede asta, înseamnă că nu vrea să vadă!".

Titular incontestabil în ultimele sezoane pentru Real, de la venirea lui Solari pe banca tehnică, Marcelo a început să prindă tot mai rar echipa, iar favoritul antrenorului este tânărul Reguilon. Spre exemplu, în acest sezon, Marcelo a prins doar 13 meciuri pentru madrileni, iar în meciul cu Barcelona, de la jumătatea acestei săptămâni, n-a prins niciun minut.

Afla mai multe despre: real madridel clasicofc barcelona 

viewscnt
Articole similare