adplus-dvertising
You are here:

ALERTĂ! Incident la Arena Naţională, înaintea marelui derby dintre FCSB şi Dinamo! Un suporter a fost reţinut

ALERTĂ! Incident la Arena Naţională, înaintea marelui derby dintre FCSB şi Dinamo! Un suporter a fost reţinut

Fotbal intern

Comentarii

Un incident a avut loc, duminică seară, la Arena Naţională, înaintea meciului dintre echipele FCSB şi Dinamo, contând pentru etapa a opta a Ligii 1.

Incident la Arena Naţională, înaintea meciului FCSB – Dinamo. Un suporter a fost reţinut

Suporterul care a provocat incidentul a fost reţinut.

“În legătură cu incidentul petrecut pe timpul accesului suporterilor în complexul sportiv dinspre Bd-ul Basarabia, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: O persoană a încercat să pătrundă în complexul sportiv fără a respecta normele de acces iar în momentul interceptarii de către efectivele de jandarmi alte persoane au încercat să împiedice luarea măsurilor legale. Pentru a preveni escaladarea unui conflict în zona respectivă şi pentru a dispersa grupul de persoane au fost folosite punctual mijloace de intervenţie şi protecţie individuale. Persoana care a provocat incidentul a fost reţinută şi urmează să fie luate împotriva acesteia măsurile legale”, a anunţat Jandarmeria Capitalei.

GSP a notat că au avut loc incidente cu o oră înainte de startul partidei, la una dintre intrările în stadion, jandarmii intervenind cu gaze lacrimogene. Totul a pornit de la un suporter care a stârnit o altercaţie cu jandarmii, situaţia degenerând după ce mai multe persoane au vrut să-i sară în ajutor.

viewscnt
Articole similare