Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Jugurtha Hamroun, înapoi în Superligă din 2024! Când se produce mutarea: "Vorbesc"

ALERTĂ | Jugurtha Hamroun, înapoi în Superligă din 2024! Când se produce mutarea: "Vorbesc"

FCSB

Comentarii

Algerianul Jugurtha Hamroun (34 de ani) este gata să revină în România, în fotbalul românesc. Fostul fotbalist de la FCSB sau Oţelul îşi doreşte să semneze cu echipe din Superligă şi a anunţat că îşi va propune serviciile mai multor echipe din campionatul intern.

Liber de contract după ce a jucat pe la mai multe echipe din Qatar, Jugurtha Hamroun nu şi-a găsit niciun angajament de aproape un an de zile şi îşi doreşte să revină în România. Algerianul anunţă că poartă discuţii cu "câteva cluburi" din prima ligă a fotbalului românesc.

Jugurtha Hamroun negociază revenirea în Superligă: "Vorbesc cu câteva cluburi. Încerc să revin în România"

Invitat la un meci de Old Boys, Jugurtha Hamroun a vorbit despre dorinţa de a reveni în Superliga României, după ce a jucat pentru Oţelul şi FCSB. Atacantul algerian a plecat din România în august 2016, la Al Sadd, mai întâi împrumut şi apoi transferat definitiv pentru două milioane de euro.

Hamroun a dezvăluit că îşi doreşte să se întoarcă în România şi că negociază deja cu câteva cluburi de la mijlocul clasamentului. "Mi-e dor de fotbal şi o să încerc să revin la fotbal în România în iarna asta. Vorbesc cu câteva cluburi din Superligă. De la mijloc (n.r. - mijlocul clasamentului)", a spus Jugurtha Hamroun.

De asemenea, fostul fotbalist al FCSB a spus că a fost la câteva meciuri ale "roş-albaştrilor", de câte ori a avut ocazia. "Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului la stadion, că mai am o relaţie bună cu Meme şi mi-a dat invitaţie", a mai declarat fostul fotbalist de la Oţelul şi FCSB.

Guingamp, Burgas, Karabukspor, Oţelul, FCSB, Al Sadd, Al Kharaitiyat, Qatar SC, Erzurumspor, Samsunspor, Al Markhiya şi Al Khor sunt echipele din CV-ul fotbalistului algerian.

Afla mai multe despre: jugurtha hamrounfcsbotelulsuperligatransfer 

viewscnt
Articole similare