Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă! ”Kylian Mbappe la Real Madrid”. Totul este rezolvat. Când va avea loc prezentarea oficială

Alertă! ”Kylian Mbappe la Real Madrid”. Totul este rezolvat. Când va avea loc prezentarea oficială

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe (25 de ani) va fi în mod cert jucătorul lui Real Madrid. Ce la un moment dat părea o chestiune de luni calendaristice, acum a devenit o aşteptare de doar câteva zile până la anunţul oficial.

Real Madrid a mai primit o veste bună după ce a câştigat Liga Campionilor. Kylian Mbappe a semnat cu madrilenii şi urmează să fie prezentat oficial săptămâna viitoare.

Cea mai nouă veste despre Mbappe la Real Madrid. ”Toate documentele au fost semnate”

Conform ultimelor informaţii, toate actele au fost semnate, toate detaliile au fost rezolvate şi tot ce rămâne de făcut este anunţul oficial: Kylian Mbappe, noul jucător al lui Real Madrid.

Anunţul este iminent şi va veni în curând, cel mai probabil la începutul săptămânii următoare. Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, ar dori să-l aibă pe Mbappe concentrat 100% pe Euro 2024, astfel că speră ca situaţia acestuia să fie rezolvată cât mai repede.

”Kylian Mbappe la Real Madrid, here we go! Toate documentele au fost semnate. Real Madrid, gata să-l anunţe oficial pe Mbappe în săptămâna de după câştigarea Champions League.

Mbappe, care a luat decizia din februarie, poate fi considerat acum noul jucător al lui Real Madrid”, a notat Fabrizio Romano, pe contul său de X.

Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid liber de contract, după ce şi-a încheiat conturile cu PSG. Prima sa de instalare la Madrid va fi de aproximativ 130 de milioane de euro, iar salariul ar urma să fie de 26 de milioane de euro pe an.

Mbappe este acum în cantonamentul naţionalei Franţei, alături de care speră să câştige şi primul său Campionat European din carieră.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridla ligapsg 

viewscnt
Articole similare