Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la FC Barcelona. Preşedintele La Liga nu crede în revenirea lui Messi la clubul catalan: "Nu vom modifica regulile"

Alertă la FC Barcelona. Preşedintele La Liga nu crede în revenirea lui Messi la clubul catalan: "Nu vom modifica regulile"
Comentarii

Preşedintele ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, a declarat că FC Barcelona nu se află în prezent la nivelul financiar care să-i permită să-l readucă în lot pe Lionel Messi.

''Azi, el nu ar putea fi legitimat în La Liga, dar mai este timp'', a explicat Tebas, într-o conferinţă de presă, adăugând că aşteaptă ''un plan de fezabilitate'' al clubului FC Barcelona, care ar putea vinde jucători pentru a strânge reasursele necesare.

Preşedintele La Liga a asigurat că speră ca gruparea catalană va reuşi să-l readucă pe starul argentinian al cărui contract cu Paris Saint-Germain va expira în luna iunie.

''Nu vom modifica regulile controlului financiar aprobate de cluburi pentru a-l putea înscrie pe Messi'', a subliniat Javier Tebas, chiar dacă este dorinţa ligii de a reveni în acest campionat.

Miercuri, cotidianul catalan El Mundo Deportivo a afirmat că FC Barcelona are ''intenţia fermă de a-l recupera pe Leo Messi'' în vară, cu o ofertă de contract pe două sezoane.

Messi a părăsit în lacrimi în 2021 clubul la care îşi petrecuse întreaga carieră de până atunci, semnând pentru PSG.

La clubul parizian, Messi a marcat 31 de goluri în 69 de partide, fără a deveni idolul dorit de Paris, în principal din cauza eşecurilor suferite de club în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare