Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Mogoşoaia după plecarea jucătorilor lui CFR Cluj. Angajaţi ai Centrului Naţional de Fotbal, infectaţi cu COVID-19. Locul a intrat în carantină

Alertă la Mogoşoaia după plecarea jucătorilor lui CFR Cluj. Angajaţi ai Centrului Naţional de Fotbal, infectaţi cu COVID-19. Locul a intrat în carantină

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, duminică, că cinci angajaţi ai Centrului Naţional de Fotbal au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Vestea vine după ce jucătorii lui CFR Cluj au stat aproximativ o săptămână la Mogoşoaia.

Problemele continuă la Mogoşoaia, în centrul unde au stat persoanele de la CFR Cluj depistate pozitiv cu noul coronavirus. După ce secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a anunţat 26 de cazuri de COVID-19 la echipa campioană, FRF a luat o decizie. 

Se pare că noul coronavirus s-a răspândit în interiorul Centrului Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, iar cinci angajaţi au devenit purtători ai virusului. Astfel, FRF a anunţat că locul intră în carantină 14 zile, pentru dezinfecţii repetate. 

Sâmbătă, ultimii jucători de la CFR Cluj au părăsit Centrul Naţional de Fotbal. Inclusiv programul naţionalei U21 a fost schimbat. 

Anunţul făcut de FRF

"Având în vedere situaţia clubului CFR Cluj, al cărui lot a fost cazat la CNF Mogoşoaia şi în cadrul căruia s-au descoperit mai multe cazuri COVID-19, baza de pregătire va intra în carantină.

Acţiunea va demara zilele viitoare, imediat după ce toţi cei cinci angajaţi CNF Mogoşoaia depistaţi şi ei pozitiv vor părăsi centrul de pregătire. Aceştia sunt asimptomatici, iar în prezent sunt izolaţi în hotelul de la Mogoşoaia, aşteaptă rezultatele unor noi teste, precum şi decizia DSP Ilfov. Ultimii componenţi ai lotului CFR Cluj au părăsit baza de pregătire în cursul zilei de sâmbătă.

Astfel, la CNF Mogoşoaia se va face o dezinfecţie, iar şapte zile mai târziu procesul va fi repetat, urmând ca baza de pregătire să se redeschidă după alte 7 zile.

În aceste condiţii, lotul Under 21, care trebuia să se reunească pe 3 august la Mogoşoaia, va intra în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Tot aici se va disputa şi partida de pregătire cu Farul Constanţa, programată pe 5 august", a transmis FRF prin intermediul site-ului. 

Afla mai multe despre: frfmogosoaiacfr cluj 

viewscnt
Articole similare