Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Wimbledon. Două meciuri suspecte sunt investigate de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului

Alertă la Wimbledon. Două meciuri suspecte sunt investigate de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului

Tenis

Comentarii

Două meciuri suspecte desfăşurate în acest an la Wimbledon vor fi investigate de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului la sesizarea caselor de pariuri care au înregistrat ''posibile tipare de pariuri neobişnuite'', transmite Reuters.

ITIA a precizat pentru Reuters că două alerte au fost furnizate în timpul turneului londonez din partea industriei de pariuri sugerând ''posibile tipare de pariuri neobişnuite'' şi că nu vor fi oferite alte detalii până la o analiză mai atentă.

Orice alertă raportată către ITIA va fi ''înregistrată, evaluată şi urmărită ca un indicator al faptului că s-ar putea întâmpla ceva nepotrivit''. ITIA a precizat că trebuie amintit că ''o alertă nu este dovada de trucare a meciurilor. Dacă analiza alertelor indică o activitate de corupţie, atunci se declanşează o investigaţie completă şi confidenţială''.

Înfiinţată în ianuarie, de către ATP, WTA, ITF şi Grand Slam Board, ITIA este o structură independentă care veghează la integritatea tenisului mondial. Până la acel moment, Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU) se ocupa de investigarea meciurilor trucate.

Afla mai multe despre: wimbledon 

viewscnt
Articole similare