Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Wuhan. Echipa lui Stanciu are datorii prea mari, iar şefii o scot la vânzare

Alertă la Wuhan. Echipa lui Stanciu are datorii prea mari, iar şefii o scot la vânzare
Comentarii

Wuhan Three Towns, actuala campioană a Chinei, la care joacă mijlocaşul român Nicolae Stanciu, a anunţat că investitorii nu vor mai băga bani în club cu începere de la 1 septembrie.

Actualii proprietari ai clubului au precizat că şi-au asumat toate datoriile grupării până la data de 31 august, astfel ca Wuhan Three Towns să nu aibă debite la data încetării investiţiilor.

Proprietarii clubului sunt pregătiţi să cedeze întreaga lor participaţie la Wuhan Three Towns în mod gratuit, pe lângă faptul că vor renunţa fără pretenţii la facilităţile clubului în care au investit în ultimii ani.

Wuhan Three Towns a câştigat titlul de campioană a Chinei în 2022, la primul său sezon după promovare, sub comanda antrenorului spaniol Pedro Morilla, iar scoaterea sa la vânzare reprezintă o nouă criză financiară cu care se confruntă fotbalul din China în ultimii ani.

Actualul sezon în Superliga chineză a debutat cu 16 echipe, faţă de 18 câte erau anterior.

Desfiinţarea echipei Jiangsu Suning, campioana din 2020, antrenată de Cosmin Olăroiu, retrogradarea gigantului Guangzhou Evergrande (în prezent Guangzhou FC) în liga secundă, după ce a câştigat opt campionate, precum şi dispariţia a peste 30 de cluburi profesioniste sunt doar câteva exemple din problemele grave cu care se confruntă liga chineză de fotbal, pe lângă cazuri de corupţie, fraudă etc.

Wuhan Three Towns, care tocmai şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor Asiei, ocupă locul 5 în clasamentul ligii chineze după 24 de etape.

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare