You are here:

ALERTĂ | Primul transfer al verii la Barcelona! Plăteşte 62 de milioane €

ALERTĂ | Primul transfer al verii la Barcelona! Plăteşte 62 de milioane €

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a reuşit primult transfer al verii. Catalanii vor plăti o sumă importantă de bani pentru fotbalistul pe care l-au convins să spună "da", un fotbalist important din echipa naţională a Spaniei, campioana europeană în această vară.

Este vorba despre Dani Olmo (26 de ani), mijlocaşul lui RB Leipzig, cu care Barcelona a ajuns la un acord, după ce l-a convins şi pe fotbalistul spaniol să accepte transferul pe Camp Nou. Dani Olmo este crescut în celebra academie a Barcelonei, La Masia.

Barcelona a "mutat" în mercato: Dani Olmo, noul transfer al catalanilor

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, marţi, că transferul lui Dani Olmo la Barcelona este ca şi făcut. Spaniolul urmează să efetueze vizita medicală şi să semneze contractul cu echipa la care a crescut, după ce catalanii au acceptat să plătească un "pachet" de 62 de milioane de euro (55 sumă fixă, şapte sumă formă de bonusuri).

Astfel, Dani Olmo, campion european cu Spania în vară la EURO 2024, este primul transfer al verii la Barcelona. Mijlocaşul El a marcat de opt ori şi a livrat cinci pase decisive în toate competiţiile sezonului trecut, în 25 de meciuri (1715 minute de joc), stagiune în care a fost chinuit de o accidentare.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Olmo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferdani olmorb leipziglaliga 

viewscnt
Articole similare