Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Puşcaş se transferă! A ales noua echipă, după ofertele primite

ALERTĂ | Puşcaş se transferă! A ales noua echipă, după ofertele primite

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş (27 de ani) este la un pas de transfer. A ales noua echipă, după ofertele primite, inclusiv din România. Viitorul atacantului naţionalei României este legat tot de Italia, unde, se pare, va fi coleg cu un fost fotbalist din Superligă.

Bari este clubul care este aproape să obţină transferul lui George Puşcaş, care se pare că le-a luat faţa Speziei şi celorlalte echipe interesate de atacant, printre care şi CFR Cluj. Presa din Italia scrie că "Puşki" a ales viitoarea destinaţie.

George Puşcaş, coleg cu Malcom Edjouma la Bari. Italienii anunţă transferul!

Aflat pe lista disponibilizărilor la Genoa, unde nu prea prinde minute sub comanda lui Alberto Gilardino, George Puşcaş este nevoit să schimbe echipa pentru a juca mai mult şi a putea prinde lotul naţionalei României la EURO 2024.

Presa din Italia scrie că Bari este clubul cel mai aproape de a obţine tranferul lui George Puşcaş, echipă care "vrea să închidă rapid afacerea". Atacantul român are un salariu important, pe care Bari este gata să şi-l asume pentru ca el să spună "da" mutării în Serie B.

"Polito (n.r. directorul sportiv de la Bari) pare să-l fi ales definitiv pe noul atacant de la Bari. După cum a relatat Telebari, de fapt, clubul roş-alb îl vrea pe Puşcas.

Dialoguri intense în ultimele zile între Galletti şi Genoa. Bari pare decisă să închidă rapid afacerea, încă de mâine (n.r. vineri).

Clubul alb-roşu ar fi dispus să facă şi o cheltuială financiară importantă, pentru preţ şi salariu. Ar exista şi satisfacţia jucătorului", notează Tuttobari.

George Puşcaş a mai jucat la Bari în trecut, între 2015 şi 2016, când a strâns 18 meciuri şi cinci reuşite, dar şi un assist pentru clubul italian. La Bari, Puşcaş va fi coleg cu Malcom Edjouma, fostul fotbalist al FCSB, împrumutat în Italia cu opţiune de cumpărare.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: george puscastransferserie bitaliabari 

viewscnt
Articole similare