Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Răspunsul lui Budescu pentru oferta făcută de CFR Cluj: ”Am vorbit cu el, i-am propus să vină”

ALERTĂ | Răspunsul lui Budescu pentru oferta făcută de CFR Cluj: ”Am vorbit cu el, i-am propus să vină”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Constantin Budescu le-a dat răspunsul celor de la CFR Cluj, după ce Marius Şumudică a cerut să fie transferat.

CFR Cluj a reuşit să-l transfere pe Denis Alibec, care a venit sub formă de împrumut de la Kayserispor. Însă campioana României n-a vrut să se oprească aici. Marius Şumudică şi-a dorit să refacă celebrul cuplu de atac de la Astra, Alibec - Budescu.

După ce a aterizat la Cluj, Denis Alibec a dezvăluit că a vorbit cu bunul său prieten Constantin Budescu şi acesta a răspuns la interesul celor de la CFR Cluj.

Răspunsul lui Budescu pentru CFR Cluj: ”Am vorbit cu el”

Primul care a afirmat că Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Constantin Budescu a fost Gigi Becali. Patronul FCSB părea resemnat cu acest transfer:

”Este adevărat că se vor întări prin aducerea lui Alibec, iar eu am auzit că Şumudică îl vrea şi pe Budescu, dar nu îmi e frică de ei”, a spus Gigi Becali, într-un interviu pentru ProSport.

Însă răspunsul lui Constantin Budescu pentru interesul arătat de CFR Cluj nu este pe placul lui Marius Şumudică. Denis Alibec susţine că a vorbit cu mijlocaşul lui Damac FC şi acesta i-a transmis că nu plate pleca din Arabia Saudită, deorece încă este sub contract:

”Am vorbit cu Budescu, i-am propus să vină, dar mi-a spus că mai are contract şi nu poate să plece de acolo. Mi-aş dori să vină şi el, dar nu este decizia mea, poate pe viitor”, a dezvăluit Denis Alibec.  

Dumitru Dragomir este de părere că CFR Cluj va câştiga un nou titlu

Fostul preşedinte al LPF susţine că transferul lui Denis Alibec este o adevărată lovitură dată de CFR Cluj. Dumitru Dragomir susţine că echipa din Gruia a devenit astfel marea favorită la titlu:

”Marius Şumudică e omul dracului! Părerea mea e că tot CFR e favorită la titlu şi anul ăsta. L-a adus pe Alibec, e greu să stea cineva în calea CFR-ului. Să vedem cum o să fie Alibec după operaţie. Poate nu o să mai joace la fel. Dacă îşi revine, CFR o să fie o forţă”, a spus Dumitru Dragomir.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare