You are here:

ALERTĂ | Răzvan Marin, în pole position pentru un transfer important! Ce club îl vrea

ALERTĂ | Răzvan Marin, în pole position pentru un transfer important! Ce club îl vrea

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (26 de ani) are în faţă un posibil transfer important, o nouă mutare în carieră, la o echipă cu performanţe importante, în ţara natală, dar şi internaţional. PAOK Salonic îl vrea pe mijlocaşul central trecut pe la Ajax.

Presa din Grecia scrie că transferul lui Răzvan Marin, care a evoluat excelent cu naţionala României la EURO 2024, a revenit în actualitate pentru PAOK Salonic, echipa antrenorului român Răzvan Lucescu. El este cel care îl vrea pe Marin.

Răzvan Lucescu, cu ochii pe Răzvan Marin

Astfel, deşi şi-a prelungit recent contractul cu Cagliari până în 2026, Răzvan Marin ar putea pleca. Având în vedere şi mirajul grupelor Ligii Campionilor, unde PAOK Salonic luptă să ajungă, transferul în Grecia ar putea fi o variantă bună pentru Răzvan Marin.

Rămasă fără francezul Soualiho Meite (30 de ani), care s-a întors la Benfica după împrumut, PAOK Salonic caută un nou mijlocaş central, iar ţinta grecilor ar fi acum Răzvan Marin, scrie gazzetta.gr. "Conducerea lui PAOK se ocupă acum de cazul internaţionalului român. Numele său a revenit în prim-plan.

Venit după un Campionat European bun cu România, Răzvan Marin şi-a prelungit automat contractul cu Cagliari până în 2026. Totuşi, posibilitatea de a pleca rămâne deschisă. După ce a rezolvat transferurile lui Tarik Tissoudali şi Fedor Chalov, PAOK prioritizează acum achiziţionarea unui alt mijlocaş, însă cu un rol mai degrabă defensiv"
, scrie presa din Grecia.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan maringreciatransferpaokrazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare