Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Reacţia federaţiei din Ungaria după ce maghiarii ne-ar fi făcut ”ţigani”. Ce spun oficialii despre scandalul de la meciul cu România

ALERTĂ! Reacţia federaţiei din Ungaria după ce maghiarii ne-ar fi făcut ”ţigani”. Ce spun oficialii despre scandalul de la meciul cu România

Echipa națională

Comentarii

România U21 a învins Ungaria U21 la Campionatul European, scor 2-1, după un meci în timpul căruia maghiarii au avut comportament xenofob la adresa jucătorilor români, pe care i-au numit "ţigani". În acest context, Federaţia de de Fotbal din Ungaria a reacţionat şi a spus că refuză să comenteze acuzaţiile venite dinspre România, dezvăluite de Marius Marin. Căpitanul naţionalei U21 a dezvăluit totul într-o postare pe Instagram.

Reacţia federaţiei din Ungaria după ce maghiarii ne-ar fi făcut ”ţigani”. Ce spun oficialii despre scandalul de la meciul cu România

Comportamentul xenofob al ungurilor a fost dezvăluit de Marius Marin, căpitanul naţionalei României U21, într-o postare pe contul său de Instagram. Acuzele lui Marin au ajuns şi în presa din Ungaria. Nemzeti Sport a scris despre postarea lui Marin şi, în consecinţă, au contactat Federaţia din Ungaria pentru a lua o reacţie. Cei care conduc fotbalul din Ungaria au refuzat să comenteze acuzele lansate la adresa jucătorilor maghiari de la U21.

"Deşi în acest meci s-au văzut îmbunătăţiri faţă de precedentul joc din grupă, naţionala Ungariei nu a reuşit, din nefericire, să îşi atingă obiectivul, acela de a câştiga. În ceea ce priveşte celelalte evenimente din meci, nu considerăm că are rost să le mai discutăm acum. Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe reţelele de socializare au fost şterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privinţă", a transmis departamentul de comunicare al Federaţiei Maghiare de Fotbal.

Marius Marin: "Ţiganii ăstia, cum ne strigaţi, v-au bătut cu 2-1!"

România U21 a obţinut o victorie importantă împotriva Ungariei U21, una dintre gazdele de la turneul de Campionat European sub 21 de ani. Tricolorii mici au învins cu 2-1 la capătul unui meci în care au luptat şi împotriva unui arbitraj extrem de potrivnit, chiar dacă au jucat cu un om mai mult pe teren o repriză. La finalul partidei, Marius Marin, căpitanul tricolorilor mici, a dezvăluit că ungurii i-au făcut ţigani.

"Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi în teren, v-au bătut cu 2-1! Hai, România!", a scris Marius Marin într-o postare pe InstaStory pe contul său de Instagram.

Arbitrul de la meciul Ungaria U21 - România U21 1-2, făcut praf: "Şmecherie pură. Un hoţ comandat de UEFA!"

Belgianul Lawrence Visser, cel care a condus de la centru meciul Ungaria U21 - România U21 1-2, a comis greşeli flagrante împotriva tricolorilor în partida de pe Ui Boszik. Visser n-a dat un fault clar la faza premegătoare golului marcat de unguri, n-a acordat două penalty-uri clare şi a mai avut şi alte "ciupituri" în direcţia noastră. După meci, Cornel Dinu l-a făcut praf pe arbitrul Visser, la Telekom Sport. "Am jucat împotriva arbitrajului acestui belgian. A fost o şmecherie pură! Am avut penalty, trebuiau şi alţi adversari eliminaţi de la aceşti aprigi maghiari. Băiatul este un hoţ inteligent comandat de la resorturile UEFA!", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ungariaromaniascandalxenofobiefederatia din ungaria 

viewscnt
Articole similare