You are here:

ALERTĂ | "Ţinta principală!". Albion Rrahmani, transfer într-un campionat de TOP! Juventus i-a făcut loc

ALERTĂ | "Ţinta principală!". Albion Rrahmani, transfer într-un campionat de TOP! Juventus i-a făcut loc

Rapid

Comentarii

Albio Rrahmani (23 de ani) are şanse din ce în ce mai mai mari să plece de la Rapid în această perioadă de transferuri.

Cifrele excelente ale atacantului kosovar l-au adus în atenţia mai multor cluburi importante din Europa, iar ultimul nume care l-a transferat pe Albion Rrahmani în "ţinta principală" este Bologna, ialienii calificaţi în grupele Ligii Campionilor.

Bologna l-a trecut în capul listei de transferuri pe Albion Rrahmani

Presa din Kosovo scrie despre interesul Bolognei pentru transferul lui Albion Rrahmani, atacant care a dat un randament excelent după ce a fost transferat de Rapid de la FK Ballkani cu 600.000 de euro. Kosovarii susţin că şefii Bolognei îl vor pe Rrahmani pentru a-i lua locul lui Joshua Zirkzee (23 de ani), cel care este cu un pas la Juventus.

"Bătrâna Doamnă" îi face, astfel, loc lui Albion Rrahmani pentru transferul la Bologna, care va rămâne fără atacant. Oficialii clubului italian l-au urmărit atent pe Rrahmani în tricoul Rapidului şi s-au hotărât să încerce un transfer.

Albion Rrahmani a avut un sezon excelent la Rapid: 17 goluri şi cinci assist-uri în 26 de meciuri jucate. De serviciilel atacanatului din Kosovo s-au interesat mai multe echipe, printre care Benfica, Slavia şi Sparta Praga sau Rangers.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: albion rrahmanitransferbolognabologna transfer albion rrahmani 

viewscnt
Articole similare