You are here:

Alex a fost pus să aleagă între fratele Edi Iordănescu şi tatăl Anghel Iordănescu: „Da, el este mai talentat!”

Alex a fost pus să aleagă între fratele Edi Iordănescu şi tatăl Anghel Iordănescu: „Da, el este mai talentat!”

Echipa națională

Comentarii

Alex Iordănescu a fost pus să aleagă antrenorul mai bun dintre Edi şi Anghel.

Alex Iordănescu a dat răspunsul! Cine este mai bun antrenor dintre Edi şi Anghel Iordănescu

Concret, fiul lui Anghel Iordănescu este de părere că fratele său Edi este un antrenor mai talentat decât tatăl său, având în vedere rezultatele pe care a reuşit să le obţină cu o echipă naţională mai puţin valoroasă faţă de generaţiile avute pe mână de Anghel Iordănescu.

„Mi-e greu să fac o comparaţie de genul ăsta. Având în vedere că Edi a prins alte vremuri, cu o generaţie nu aşa strălucită ca a tatălui meu. Nu vreau să-l supăr pe tata, dar cred că Edi e mai talentat decât el. Aşa consider eu, că generaţia de suflet bate generaţia de aur.

Am vorbit cu Edi acum două zile. De două zile nu-l mai poţi găsi la telefon. Este extrem de concentrat la meciul acesta. Şi la mesaje foarte greu îl găsim. E foarte montat, foarte concentrat la ce va urma şi să sperăm că se va termina cu bine.

Pronostic? Îmi doresc să câştigăm. Nu contează cât, la un gol diferenţă e suficient, doar să câştigăm. Tata era superstiţios, foarte superstiţios. Dacă dădea cu autocarul cu spatele, îl certa pe şofer, ieşea scandal mare. În schimb, de Edi nu ştiu să aibă vreo superstiţie, însă e perfecţionist.

Cred că a analizat şi ce au mâncat olandezii la mesele de dinaintea meciului. Analizează fiecare lucru în detaliu, are persoane în staff care fac treaba asta, concluziile ajung la el, iar el ia decizii în funcţie de chestia asta”, a spus Alex Iordănescu, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: dennis manechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare