You are here:

Alex Bourceanu a fost ofertat de o echipă care se bate la play-off-ul Ligii 1. Ce răspuns a dat fostul mijlocaş al FCSB-ului

Alex Bourceanu a fost ofertat de o echipă care se bate la play-off-ul Ligii 1. Ce răspuns a dat fostul mijlocaş al FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Alex Bourceanu a primit o ofertă de la revelaţia acestui sezon, Academica Clinceni. Ilie Poenaru a dezvăluit că a vrut să-l transfere în campionatul trecut, dar fostul mijlocaş al FCSB-ului a ales să se retragă.

Alex Bourceanu a ales să se retragă la finalul lui decembrie 2019, la 34 de ani, după o carieră în care a luat trei titluri în România şi a jucat în grupele Champions League. Ilie Poenaru, antrenorul revelaţiei Academica Clinceni, spune însă că i-a făcut o ofertă în sezonul trecut, dar Bourceanu a ales să se retragă.

Alex Bourceanu a refuzat o ofertă de la revelaţia Ligii 1, Academica Clinceni

Echipa antrenată de Ilie Poenaru este una dintre surprizele acestui sezon. Cu patru etape înainte de finalul sezonului regular, Academica Clinceni se află pe loc de play-off şi are un avans de două puncte peste prima echipă de sub linie.

Academica Clinceni se bazează în acest sezon pe serviciile unor jucători cu mare experienţă, care au făcut performanţă la FCSB, precum Raul Rusescu, Cristi Tănase, Florin Gardoş, Adi Popa sau Paul Pârvulescu. Acest grup ar fi putut fi completat de fostul căpitan de la FCSB, Alex Bourceanu.

”Oferta i-am făcut-o campionatul trecut. A decis să nu mai continue”, a dezvăluit Ilie Poenaru.

Chinuit de accidentări, Alex Bourceanu a decis să se retragă în decembrie 2019. Ultimul său club a fost Gloria Buzău, cu care semnase în octombrie 2019.

Alex Bourceanu se concentrează acum pe afaceri

Fostul internaţional român a decis să-şi investească în afaceri o parte din banii pe care i-a câştigat ca jucător. Bourceanu şi-a deschis un restaurant, dar şi un centru de recuperare, unde are o colaborare cu cei de la Academica Clinceni.

Ilie Poenaru, antrenorul echipei ilfovene, spune că este foarte mulţumit de condiţiile pe care Alex Bourceanu le-a creeat la centrul de recuperare: ”Se lucrează la cel mai înalt nivel, am fost foarte mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat până în prezent. Vrem să facem o colaborare cel puţin până la vară”.

Afla mai multe despre: bourceanu 

viewscnt
Articole similare