Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu a dezvăluit emoţiile pe care le-a avut când s-a întâlnit cu Gigi Becali: ”Tata nu a dorit să intre la palat!”

Alex Chipciu a dezvăluit emoţiile pe care le-a avut când s-a întâlnit cu Gigi Becali: ”Tata nu a dorit să intre la palat!”

FCSB

Comentarii

Chipciu a vorbit despre perioada când a îmbrăcat tricoul FCSB-ului.

Alex Chipciu a fost adus de Dan Petrescu la CFR Cluj, după trei sezoane şi jumătate petrecute în străinătate, la Anderlecht şi Sparta Praga. Fostul jucător de la FCSB a devenit instant cel mai bine plătit jucător din Liga 1, fiind remunerat cu un salariu de aproximativ 40.000 de euro pe lună, adică aproape jumătate de milion de euro pe an.

Iniţial un om de bază al ”Burscului”, Chipciu nu s-a putut impune în primul 11 al campioanei şi a devenit rezervă de lux în Gruia. Fostul mijlocaş al naţionalei României nu a mai fost dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, iar conducerea campioanei l-a asigurat că-l sprijină în această perioadă. 

Cristi Balaj l-a asigurat că poate rămâne legat de CFR Cluj, dar va fi trimis la a doua echipă, în Liga 3, în cazul în care nu-şi va găsi un angajament. Alex Chipciu a ajuns până la urmă la U Cluj şi vrea să uite de perioada petrecută în Gruia.

Acum, Chipciu a dezvăluit cum a ajuns la FCSB. Jucătorul a spus că era dorit de Dinamo şi Rapid, dar el era stelist şi a discutat cu Gigi Becali. De asemenea, el a spus că a avut emoţii mari în momentul când a ajuns la palatul latifundiarului din Pipera. 

”Tata nu a dorit să intre la palat!”

”Aveam discuţii, mă voiau şi la Dinamo şi la Rapid. Eu eram stelist, am vorbit cu MM (n.r.- Mihai Stoica), îmi doream să merg la Steaua (n.r. – FCSB). M-a sunat şi domnul Becali. Aşa a continuat istoria. 

Atunci eram într-un moment în care jucasem la echipa naţională, dădusem şi un gol, eram pe un trend ascendent. Simţeam că trebuie să vină o schimbare. Cu MM mă mai întâlnisem la un turneu de fotbal la Braşov şi mai vorbeam prin intermediari.

Prima întâlnire cu Gigi Becali a fost la palat, când am semnat contractul. Eram emoţionat. Ţin minte că tata n-a vrut să intre. Era emoţionat şi el! Aveam un antrenor cu personalitate, îl aveam pe MM care avea personalitate. Probabil că toţi trei luau deciziile”, a spus Alex Chipciu, pentru Antena Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-chipciu 

viewscnt
Articole similare