You are here:

Alex Chipciu a ironizat-o pe Dinamo! Declaraţia mijlocaşului de la ”U” îi va enerva pe fanii ”câinilor”: ”Ei sunt obişnuiţi”

Alex Chipciu a ironizat-o pe Dinamo! Declaraţia mijlocaşului de la ”U” îi va enerva pe fanii ”câinilor”: ”Ei sunt obişnuiţi”

Superliga

Comentarii

”U” Cluj îşi continuă startul perfect de sezon. ”Şepcile roşii” au învins-o pe Dinamo, una dintre revelaţiile Superligii, scor 1-0, iar trupa lui Neluţu Sabău se anunţă o pretendentă serioasă la ocuparea unui loc de podium la final.

Convocat la naţionala României după cinci ani, Alex Chipciu a făcut un nou meci bun şi a fost integralist pentru a opta oară în acest sezon. 

Fostul mijlocaş de la FCSB a declarat la final că se simte obosit din cauza terenului şi a făcut aluzie la faptul că Dinamo a fost avantajată de gazonul prost datorită, sau din cauza gazonului de pe Arcul de Triumf.

Ce a spus Alex Chipciu după ”U” Cluj - Dinamo 1-0

”Sincer, mă simt puţin obosit după terenul ăsta foarte greu. Trebuie să mă refac. A fost un meci greu, cumva ei sunt obişnuiţi cu mlaştina aia de pe Arcul de Triumf, motiv pentru care au început foarte bine prima repriză. Era de aşteptat că o să cadă după minutul 60-70. Per total un meci greu.

Calitatea terenului a făcut să nu practicăm jocul obişnuit. Toate terenurile sunt proaste acum în Liga 1. E foarte greu să prestezi un joc de calitate.

Cred că sunt unii jucători care s-au bătut la locurile de sus. Nu-mi place asta cu lider deloc. Poate ar părea că fac pe modestul, dar nu-mi place ideea asta în sine, toţi trebuie să fim lideri în teren şi prin felul nostru de a fi. I-am certat şi le-am spus că sunt mai nebun câteodată pe teren. Şi Dinamo ne-a pus în dificultate”, a declarat jucătorul clujenilor.

Alex Chipciu a jucat la FCSB în perioada 2012-2016. Trei titluri, o Supercupă, o Cupă şi două Cupe ale Ligii a cucerit Chipciu în tricoul roş-albastru.

Afla mai multe despre: superliga”u” clujdinamo 

viewscnt
Articole similare