Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, atac nimicitor la adresa lui Adi Popa în scandalul FCSB - CSA Steaua: „Eşti un ipocrit! Ai intrat cu ruşine în vestiar”

Alex Chipciu, atac nimicitor la adresa lui Adi Popa în scandalul FCSB - CSA Steaua: „Eşti un ipocrit! Ai intrat cu ruşine în vestiar”

U Cluj

Comentarii

Alex Chipciu i-a oferit o nouă replică dură lui Adi Popa, fostul său coleg de la FCSB.

Alex Chipciu, atac nimicitor la adresa lui Adi Popa: „Eşti un ipocrit! Ai intrat cu ruşine în vestiar”

Fotbalistul celor de la U Cluj a dezvăluit câteva secvenţe interesante din perioada în care Adi Popa ajungea la FCSB şi a ţinut să-l atace din nou în scandalul dintre CSA Steaua şi echipa patronată de Gigi Becali.

„El e subiectiv, a avut o experienţă nefastă când s-a întors la Steaua şi cu patronul şi cu MM şi cumva se simte, vrea cumva să-şi ia o revanşă.

Eu îmi respect foarte mult toţi colegii, nu vorbim, să-l sun să-l întreb ce mai faci, Popică, dar ce am în cap legat de el şi-mi vine să-i spun, eu ţin minte când a intrat în vestiar la noi şi erau jucători de echipa naţională toţi. Când a intrat în vestiar, a intrat cu ruşine.

Nu mă refer că eram noi şmecheri, dar intra cu emoţia aia. Ceilalţi care erau la Steaua jucau la naţională. Ideea în sine, fără a crea vreo polemică, dacă în momentul ăla era CSA Steaua în Liga 2, el juca la Chiajna, şi FCSB era în prima ligă şi-l suna domnul Becali, eu sunt curios unde se ducea el în momentul ăla? Se ducea la FCSB clar, eşti ipocrit dacă spui altceva.

Nu punem la îndoială valoarea lui, a jucat la echipa naţională, şi în meciul cu Ajax. Probabil a avut treaba asta subiectivă, dacă el ar avea puterea să spună Bă, dacă în momentul ăla când am venit de la Chiajna şi m-a sunat domnul Becali, era CSA Steaua în Liga 2 şi FCSB în prima ligă şi eu mă duceam la CSA că asta consider eu că e Steaua, aş ridica mâna şi aş spune bravo, felicitări, înseamnă că eşti cel mai mare stelist cu Armata şi aşa mai departe.

Dar ar fi venit la FCSB, cu siguranţă. Mi se pare câteodată că el vrea să impună părerea lui şi altor jucători, dar jucătorii ăia te-au ajutat pe tine să progresezi. (n.r. – Popa acuză că promovarea FCSB-ului în detrimentul CSA e o spălare pe creier) Şi eu am primit multe mesaje după meciul ăla de Cupă (CSA – U Cluj), mai sunt unii care au conspiraţii de astea că pământul e plat şi chiar cred în treburile astea. Şi mie mi se pare ceva incredibil.

De cine să fiu spălat pe creier? Cu domnul Becali n-am mai vorbit din 2016, de când am plecat la Anderlecht”, a spus Alex Chipciu, potrivit Prosport.

Afla mai multe despre: alex chipciufcsbcsa steauaadi popa 

viewscnt
Articole similare