Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu recunoaşte care e cea mai bună tactică la CFR Cluj: "Când e fără ocazii, câştigăm cu 1-0. Ăsta e stilul nostru"

Alex Chipciu recunoaşte care e cea mai bună tactică la CFR Cluj: "Când e fără ocazii, câştigăm cu 1-0. Ăsta e stilul nostru"

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Alexandru Chipciu, a recunoscut că fotbaliştii campioanei s-au simţit ameninţaţi odată cu apropierea FCSB-ului la două puncte.

Alex Chipciu, după Voluntari - CFR Cluj 0-1

FCSB, care are un meci în minus, trebuie să recupereze cinci puncte acum faţă de liderul CFR Cluj, care s-a impus cu 1-0 împotriva lui FC Voluntari. 

"A fost o victorie grea, un meci de luptă. Îl puteam face mai uşor, dar e bine că am câştigam. Ne aşteptam ca fiecare meci să fie greu, toate echipele sunt bune. Sunt jucători experimentaţi aici, care au câştigat trofee, iar la nivel de suprafaţă spuneam că nu e presiune, dar subconştient era presiune. Bine că am câştigat. 

Vorbeam mai devreme. Când vrem să jucăm mai ofensiv, parcă nu dăm gol şi nu câştigăm, iar când e fără ocazii câştigăm cu 1-0. Ăsta e stilul nostru. Noi am înscris târziu şi asta a fost istoria meciului. 

Nu cred că e o criză. La Craiova nu am arătat rău, cu un gol luat în ultimul minut. Când suntem bine în joc, nu câştigăm. Cu Steaua (n.r. - FCSB) a fost la limită înfrângerea, nu pe un fond foarte rău al nostru. Sunt convins că Steaua şi Craiova vor câştiga, că au încredere, au puncte acumm. 

Nu ne temem. Să nu mai pierdem puncte, suntem la mâna noastră şi sperăm să mai aducem un trofeu. Când joacă echipa adversă, contracandidata, vrei un rezultat nefavorabil pentru ei. Aşa au făcut şi ei cu noi în seara asta", a declarat Alexandru Chipciu. 

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Boateng, în minutul 83

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: alex chipciufc voluntari cfr cluj 0-1 

viewscnt
Articole similare