You are here:

Alex Chipciu şi-a pus la colţ colegii, după ce ”U” Cluj a ratat dramatic Europa: ”Au pus toată presiunea pe un copil. Nu şi-au asumat”

Alex Chipciu şi-a pus la colţ colegii, după ce ”U” Cluj a ratat dramatic Europa: ”Au pus toată presiunea pe un copil. Nu şi-au asumat”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova s-a calificat dramatic în Conference League, după ce a învins-o la lovituri de departajare pe ”U” Cluj.

La finalul partidei, Alex Chipciu s-a declarat mândru de evoluţia colegilor săi, însă nu i-a menajat pe cei care nu şi-au asumat responsbilitatea executării celui de-al şaselea penalty, ratat de tânărul Filip Ilie.

Alex Chipciu nu şi-a menajat coechipierii, după ce ”U” Cluj a ratat Europa: ”Nu şi-au asumat!”

”Este greu să tragi nişte concluzii. Pot să zic doar că sunt mândru de colegii mei, de echipă. Cred că am fost net superiori, dar învăţăm din greşeli. Învăţăm din astfel de lucruri. La penalty-uri ce să mai spui? Ăsta este fotbalul. Să fim noi aşa mereu şi vom avea de câştigat.

La final eram nervos pentru că am pus toată presiunea pe un copil de 20 de ani şi m-am enervat că nu şi-au asumat jucătorii cu mai multă responsabilitate. 

Poate pe viitor vom lua alte decizii când vor fi penalty-uri. Nu pot să fiu decât mândru. Craiova este o echipă cu un buget dublu şi a terminat pe locul trei. 

Voluntari are media salarială dublă decât la ”U” Cluj şi au retrogradat. 

(n.r. despre interesul lui FCSB) Nu pot să am alt gând decât la meciul din seara asta. Vom vedea zilele următoare ce vom face, iar apoi vom putea vorbi mai mult”, a spus Alex Chipciu, după meciul din Bănie.

Afla mai multe despre: superligau clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare