Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu şi-ar fi dorit să se întoarcă la FCSB, însă a fost convins să renunţe la idee. ”Nu ştiu dacă rezista!” | EXCLUSIV

Alex Chipciu şi-ar fi dorit să se întoarcă la FCSB, însă a fost convins să renunţe la idee. ”Nu ştiu dacă rezista!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Alexandru Chipciu (34 de ani) a fost tentat, recent, de ideea unei întoarceri la FCSB, însă a fost convins că nu este cea mai bună alegere.

Alex Chipciu a fost dat de gol de bunul său prieten de la FCSB, Mihai Pintilii, antrenorul neoficial al echipei, delegatul din acte.

De ce nu a mai ajuns Alexandru Chipciu la FCSB

Acesta şi-ar fi dorit să revină la FCSB, însă soţia sa a insistat ca familia să rămână la Cluj, pentru a nu le tulbura viaţa copiilor, înscrişi la şcolile şi grădiniţele din oraş.

Privind retrospectiv la ultimele evenimente petrecute în fotbalul românesc, Mihai Pintilii consideră că, până la urmă, tot răul a fost spre bine pentru Alexandru Chipciu, pentru că se anunţa o relaţie dificilă între fotbalist, unul cu o personalitate extrem de puternică, şi patronul Gigi Becali, un om care doreşte întotdeauna să aibă dreptate şi ultimul cuvânt.

Alex Chipciu a ajuns la Universitatea Cluj în vara lui 2022, după ce i-a expirat contractul cu rivala CFR Cluj. A jucat foarte bine pentru ”Studenţi” în sezonul 2022/2023, iar Mihai Stoica a încercat să-l aducă înapoi la FCSB, în vara recent încheiată.

”(Ţi-a părut rău că n-a venit Chipciu la FCSB? MM îl voia) Mă gândesc că-l voia. Şi el voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut. Doamna lui. Avea copiii la Cluj, la şcoală, la grădiniţă. A zis că e greu... .

Şi eu ştiu cum e Chipciu, nu ştiu dacă rezista. E greu să lucrezi cu nea Gigi. Alex e un tip valoros, cu personalitate, cu experienţă. (n.r. - Nu prea poţi să-l scoţi la pauză) Ai văzut? Eu aşa o văd.

Mi-aş fi dorit să vină, pentru că suntem familie. Nu ştiu dacă a luat decizia bună sau nu. Vom vedea. Deocamdată e bine, nu?”, a declarat Mihai Pintilii, la ”SportCast cu Sile”, de la Orange Sport.

  • Mijlocaşul dreapta a evoluat la FCSB în perioada ianuarie 2012 - iunie 2016, fiind pe teren la ultimul titlu câştigat de către FCSB, în 2015.

Afla mai multe despre: alex chipciumihai pintiliigigi becali 

viewscnt
Articole similare