You are here:

Alex Cicâldău a bifat primele minute la Universitatea Craiova, după revenirea în Bănie. Declaraţiile mijlocaşului, după egalul cu FC Botoşani

Alex Cicâldău a bifat primele minute la Universitatea Craiova, după revenirea în Bănie. Declaraţiile mijlocaşului, după egalul cu FC Botoşani
Comentarii

Alexandru Cicâldău (27 de ani) a bifat primele minute în tricoul Universităţii Craiova, la trei ani distanţă de la transferul său în Turcia.

Revenit după o problemă medicală, Cicâldău a fost introdus pe teren de Constantin Gâlcă în minutul 60 în locul japonezului Oshima, iar fostul mijlocaş al lui Galatasaray a fost printre cei mai buni oameni din tabăra oltenilor.

Cu toate acestea, Craiova a remizat  cu FC Botoşani este la cinci puncte distanţă de liderul ”U” Cluj.

Ce a declarat Cicâldău, după Craiova - Botoşani 0-0

”Mă bucur foarte mult că am reuşit să joc din nou, dar sunt puţin supărat că nu am reuşit să câştigăm acest meci. Cred că ne-a lipsit acel prim gol de care aveam nevoie. Trebuie să analizăm foarte bine şi să fim mai atenţi în faţa porţii la următoarele meciuri.

Vreau să le mulţumesc fanilor, mă bucur că mă susţin. Îi asigur că nu-i voi dezamăgi cu performanţele mele.

Da, bineînţeles (n.r. a contat absenţa Peluzei), ne ajută la fiecare meci. Au fost suporterii la tribune, îi aşteptăm şi pe cei de la Peluză cât mai curând.

Îmi doresc să fiu sănătos pentru a-mi ajuta echipa cât mai mult posibil. Nu ne este teamă, trebuie să ne uităm la noi, iar dacă noi vom face lucrurile mai bine, cu siguranţă vom fi acolo sus.

Avem o echipă cu jucători foarte talentaţi, dar trebuie să creştem de la meci la meci”, a declarat Cicâldău la finalul jocului.

Afla mai multe despre: superligacraiova 

viewscnt
Articole similare