Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Cicâldău, omul meciului cu FCSB: ”Am meritat victoria! Era timpul să marchez şi eu!” VIDEO

Alex Cicâldău, omul meciului cu FCSB: ”Am meritat victoria! Era timpul să marchez şi eu!” VIDEO
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Universitatea Craiova a dat-o jos pe FCSB din fotoliul de lider. Roş-albaştrii au fost de nerecunoscut în Bănie, unde Niţă a ratat singura ocazie a echipei lui Petrea în chiar startul meciului.

Oltenii nu au avut nevoie de multe ocazii pentru a face diferenţa pe tabelă. Cicâldău a deschis scorul în finalul primei reprize cu o execuţie frumoasă. Internaţionalul Craiovei putea face dubla imediat după ieşirea de la cabine, dar a ratat de puţin poarta. Din minutul 54, oltenii au rămas şi cu un om în minus după eliminarea lui Vătăjelu, dar tot ei au fost cei care au reuşit să mai înscrie.

Nistor a profitat de gafa impardonabilă a lui Vlad şi a stabilit scorul final, 2 la 0. Oltenii au redus la două puncte diferenţa faţă de FCSB şi patru faţă de noul lider, CFR Cluj.

”Suntem fericiţi pentru că ne-am atins obiectivul din această seară, acela de a lua trei puncte. Sunt şi mai fericit pentru că echipa a arătat astăzi o atitudine foarte, foarte bună. Am jucat şi cu un om în minus destul de mult timp, dar per total cred că am meritat victoria. Sunt foarte fericit că am marcat. Zic eu că era şi timpul, nu o mai făcusem de mult!” a spus Alexandru Cicâldău, la finalul partidei.


 

Afla mai multe despre: cicâldău 

viewscnt
Articole similare