Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ferguson se luptă pentru viaţa lui! Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru legendarul antrenor: ”Fii puternic, boss!”

Alex Ferguson se luptă pentru viaţa lui! Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru legendarul antrenor: ”Fii puternic, boss!” galerie foto
Comentarii

Tabloidul The Sun anunţă că legendarul antrenor Sir Alex Ferguson (76 ani) a fost transportat de urgenţă la spital în cursul acestei zile, iar starea sa de sănătate este una critică.

UPDATE 09:00 | Presa din Marea Britanie deschide primele pagini web cu materiale despre Alex Ferguson, aflat în comă din cauza unei hemoragii cerebrale. Cristiano Ronaldo, fostul său elev de la Manchester United, a postat un mesaj pe Instagram, imediat după ce a aflat de situaţia în care se află Ferguson: ”Toate gândurile şi rugăciunile mele sunt îndreptate spre tine, dragul meu prieten. Fii puternic, boss!”

UPDATE 22:12 | Manchester United a emis un comunicat oficial cu privire la situaţia lui Ferguson, în care se precizează că antrenorul retras din activitate a suferit astăzi o intervenţie chirurgicală de urgenţă pentru o hemoragie pe creier. Procedura a decurs foarte bine, dar are nevoie de o perioadă de terapie intensivă pentru a se recupera. 


Britanicii nu au deocamdată amănunte despre spitalul unde se află fostul manager al lui Man United, dar, conform BBC, acesta ar fi fost operat de urgenţă după ce a suferit o hemoragie cerebrală, iar acum s-ar afla în comă indusă.

Săptămâna trecut, Sir Alex Ferguson a fost prezent pe Old Trafford pentru a-l onora pe Arsene Wenger, fostul său rival din Premier League.

De Sir Alex Ferguson se leagă o bună parte din istoria clubului Manchester United. Cu el pe banca tehnică, pe Old Trafford au ajuns 13 titluri naţionale, două Ligi ale Campionilor, cinci Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii, zece Supercupe ale Angliei, o Cupă a Cupelor, o Supercupă a Europei, o Cupă Intercontinentală şi un Campionat Mondial al Cluburilor. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sir alex fergusonangliapremier leaguemanchester united 

viewscnt
Articole similare