Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă are o miză specială împotriva CFR-ului: ”Acolo nu mi s-au oferit şanse”. Cum a prefaţat duelul din Giuleşti

Alex Ioniţă are o miză specială împotriva CFR-ului: ”Acolo nu mi s-au oferit şanse”. Cum a prefaţat duelul din Giuleşti

CFR Cluj

Comentarii

Rapid primeşte vizita formaţiei CFR Cluj, mâine, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 16 din Superligă.

Alex Ioniţă are o miză specială împotriva CFR-ului: ”Acolo nu mi s-au oferit şanse”. Ce spune înainte de meciul de mâine

Giuleştenii se pregătesc de un super-duel cu campioana României CFR Cluj. Meciul va avea loc mâine, de la ora 21:00 în Giuleşti. 

Alex Ioniţă (27 de ani) are o miză specială împotriva CFR-ului, fiind fosta sa echipă.

"O să fie un meci dificil, pentru că au un lot extrem de valoros. Sperăm să continuăm cu evoluţia pe care am avut-o în meciul cu Farul. Am marcat şi împotriva celor de la Craiova, şi acolo am fost. M-aş bucura să înscriu, dar mai important este să joc bine şi să câştige echipa.

Din punctul meu de vedere, nu mi s-au oferit destul de multe şanse (n.r. - la CFR Cluj), dar aşa a fost să fie. Ei au mers bine în continuare, eu am revenit la Rapid şi asta e cel mai important.

Au mulţi jucători valoroşi, cu experienţă, şi cred că pot schimba echipa şi să fie la acelaşi nivel precum titularii. Nu mai vreau să ne facem planuri. Trebuie să ne gândim doar la următorul meci, dar e clar că vrem să intrăm în play-off.

Presiune a fost de la începutul campionatului, pentru că avem nişte suporteri minunaţi şi o conducere care ne-a asigurat toate condiţiile. Trebuie să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor.

CFR e o echipă puternică, trebuie să stăm cât mai grupaţi. În orice moment, ei ne pot surprinde pe contraatac sau la fazele fixe. Sper să fie un meci deschis, spectaculos, să ne creăm multe ocazii de gol", a spus Alex Ioniţă, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujrapidalex ionita 

viewscnt
Articole similare