Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, în continuare de optimist: ”Trebuie să mergem la Malmo şi să jucăm de 3 ori mai bine decât ei”

Alex Ioniţă, în continuare de optimist: ”Trebuie să mergem la Malmo şi să jucăm de 3 ori mai bine decât ei”
Comentarii

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 cu Malmo, în prima manşă a turului II din Champions League. Alex Ioniţă spune că CFR Cluj are nevoie de mai multă încredere în retur şi este sigur că se va califica în următoarea fază.

Campioana României n-a tras niciun şut pe poartă în primul meci pe care-l joacă în acest sezon din Champions League. Malmo s-a impus cu 1-0, chiar la Cluj şi returul se anunţă foarte dificil. Alex Ioniţă este însă încrezător că el şi colegii săi vor reuşi să obţină calificarea:

”Sunt sigur că vom face o figură foarte bună în retur. În această seară cred că am fost puţin temători de miza meciului. Trebuie să mergem acolo şi să jucăm de trei ori mai bine decât ei. Am încredere că ne vom califica. Au alt ritm de joc, au avut mai multă încredere decât noi. Trebuie să strângem rândurile, să vedem unde am greşit şi să mergem acolo să câştigăm”, a declarat Alex Ioniţă pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul de 23 de ani speră să prindă mai multe meciuri cu Edi Iordănescu pe bancă, în condiţiile în care Dan Petrescu nu i-a oferit prea multe şanse: ”Am jucat foarte puţin de când am venit, am nevoie să joc cât mai mult. Pot să fac eu cantonamente... degeaba, am nevoie de joc, am nevoie de minute şi sunt sigur că o să-mi revine”.

Afla mai multe despre: alex ionitacfr clujliga campionilormalmo 

viewscnt
Articole similare