Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Maxim prinde un super transfer la o mare echipă: ”Antrenorul îl urmăreşte de mult timp”. Ce sumă ar urma să fie plătită

Alex Maxim prinde un super transfer la o mare echipă: ”Antrenorul îl urmăreşte de mult timp”. Ce sumă ar urma să fie plătită

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim are mari şanse să prindă un nou super transfer. Presa din Turcia scrie că Sergen Yalcin este un mare fan al lui Maxim şi a transmis conducerii că-l vrea cu orice preţ.

În vârstă de 30 de ani, Alexandru Maxim a avut un sezon foarte bun, în care a fost locomotiva ofensivei lui Gaziantep. Internaţionalul român a strălucit mai ales sub comanda lui Marius Şumudică şi, înaintea unui meci cu Beşiktaş, Sergen Yalcin s-a interesat de situaţia lui.

Acum, presa din Turcia scrie că transferul lui Alexandru Maxim la Beşiktaş este una dintre condiţiile impuse de Sergen Yalcin pentru a-şi prelungi contractul, după ce a câştigat titlul.

Alex Maxim, aproape de un nou super transfer. Cât oferă Beşiktaş

Alexandru Maxim a încheiat sezonul pe locul 5 în topul celor mai buni marcatori din campionatul Turciei. Deşi nu este atacant, el a marcat de 15 ori pentru Gaziantep. De asemenea a reuşit şi 3 assist-uri.

În sezonul care s-a încheiat, în care Beşiktaş a ieşit campioană, Alex Maxim a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din campionatul Turciei. Publicaţia Aksam Spor susţine că forma arătată de Maxim l-a determinat pe Sergen Yalcin să-l ceară cu insistenţă la Beşiktaş.

  • ”Sergen Yalcin a întrebat unde l-am găsit pe Maxim”, Marius Şumudică, în perioada în care era antrenor la Gaziantep.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani a făcut-o pe Beşiktaş campioană şi în această perioadă se află în negocieri pentru prelungirea contractului. Potrivit jurnaliştilor turci, una dintre condiţiile puse de Sergen Yalcin este transferul lui Alexandru Maxim, pe care îl vede ideal în filosofia lui de joc.

”Antrenorul Beşiktaşului, Sergen Yalcin, îl urmăreşte de mult timp pe numărul 10 al lui Gaziantep. Sergen Yalcin, care a negociat cu clubul său pentru prelungirea contractului, a dorit şi ca Maxim să fie transferat. Antrenorul de succes, care nu este mulţumit de performanţele lui Mensaj şi Ljajic, crede că Alexandru Maxim va rezolva problemele în acea zonă”, scriu cei de la aksam.com.tr.

Potrivit Aksam Spor, Beşiktaş vor să plătească în jur de 3-4 milioane de euro pentru transferul lui Alex Maxim. Suma ar putea fi considerată interesantă de cei de la Gaziantep, având în vedere că l-au transferat pe Maxim liber de contract şi că înţelegerea jucătorului expiră în 2022.

Afla mai multe despre: alexandru maxim 

viewscnt
Articole similare