Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Mitriţă, ironizat pentru tatuajele sale: „E dur, e fioros” / „Sunt bune, are de unde să citească când stă la cafea” | EXCLUSIV

Alex Mitriţă, ironizat pentru tatuajele sale: „E dur, e fioros” / „Sunt bune, are de unde să citească când stă la cafea” | EXCLUSIV
Comentarii

Alex Mitriţă (28 de ani) a fost din nou decisiv pentru Universitatea Craiova în victoria cu FC Hermannstadt, scor 1-0.

Alex Mitriţă, ironizat pentru tatuajele sale: „E dur, e fioros!” / „Sunt bune, are de unde să citească!” 

Fotbalistul Universităţii a obţinut penalty-ul transformat de Andrei Ivan, gol care s-a dovedit a fi decisiv pentru stabilirea câştigătoarei. După meci însă, Alex Mitriţă a fost ironizat de Bogdan Cosmescu şi Andrei Vochin pentru multitudinea de tatuaje pe care le are.

Bogdan Cosmescu: „E dur, e fioros, de aia se vaită la fiecare contact”

Andrei Vochin: „Sunt bune, mă! El citeşte de pe mână, îţi dai seama. Când stă la cafea, are de unde să citească!”

”Este Universitatea Craiova dependentă de Mitriţă?” Laurenţiu Reghecampf recunoaşte. ”Clar!”. Antrenorul oltenilor a anunţat noi transferuri la gruparea din Bănie

Universitatea Craiova a obţinut prima victorie de la revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, scor 1-0, contra lui Hermannstadt. Andrei Ivan a înscris singurul gol al meciului.

După meci, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a recunoscut că echipa a respirat în primele etape prin Mitriţă. Fostul jucător al lui PAOK a contribuit decisiv la toate golurile marcate de alb-albaştrii, iar în această seara a obţinut lovitura de pedeapsă transformată de Andrei Ivan.

”Cred că am început bine. Am marcat, puteam să ne desprindem. Am întîlnit o echipă despre care ştiam că joacă un fotbal foarte bun. Le-am spus băieţilor să încerce să mai marcheze o dată să fie mai relaxaţi. Au avut o şansă mare la final. Puteam fi egalaţi. 

(n.r. Este dependentă Craiova de Mitriţă?) Dacă analizăm tot ce s-a întâmplat până acum, clar. Are o tehnică foarte bună, are explozie. Din păcate, trebuia să mai marcăm un gol. Alex este în formă. Suferim în anumite momente pe faza de apărare. Trebuie să mai lucrăm la acest lucru.

Afla mai multe despre: alex mitritauniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare