Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Morgan, o părăseşte pe Tottenham Hotspur. Starul naţionalei de fotbal feminin a SUA pleacă din Anglia după doar 5 meciuri

Alex Morgan, o părăseşte pe Tottenham Hotspur. Starul naţionalei de fotbal feminin a SUA pleacă din Anglia după doar 5 meciuri
Comentarii

Alex Morgan a revenit în fotbal la Tottenham pentru a-şi reîncepe cariera, după o perioadă în care aceasta a fost însărcinată.

Alex Morgan pleacă de la Tottenham Hotspur

Alex Morgan, vedetă a naţionalei feminine a SUA, se va întoarce în Statele Unite, după ce prima parte a campionatului Angliei s-a încheiat, a anunţat clubul Tottenham Hotspur.

Morgan a semnat cu Tottenham în septembrie, la câteva luni după ce a devenit mamă, şi de atunci a jucat în cinci meciuri şi a marcat două goluri.

"Am fost încântaţi la începutul sezonului, când Alex ne-a ales pe noi ca club, ca să o ajutăm să revină în formă şi să facă primii paşi în revenirea în fotbalul competitiv după ce a dat naştere. A fost o plăcere să o avem pe Alex aici în această perioadă şi toată echipa a învăţat multe din faptul că a muncit în fiecare zi alături de cineva aflat în top în fotbalul feminin mondial. Îi urăm succes lui Alex. Ea va fi mereu binevenită aici, la Spurs.", a declarat Heather Cowan, care conduce secţia de fotbal feminin a clubului englez.

Potrivit The Guardian, Alex Morgan ar urma să revină la echipa Orlando Pride, de la care venise la Tottenham.

Afla mai multe despre: alex morgan tottenham hotspur spurs 

viewscnt
Articole similare