adplus-dvertising
You are here:

Alex Rins a câştigat Grand Prix-ul Australiei la MotoGP

Alex Rins a câştigat Grand Prix-ul Australiei la MotoGP

Sporturi cu motor

Comentarii

Pilotul spaniol Alex Rins a câştigat Grand Prix-ul la MotoGP de la Phillip Island, în faţa lui Marc Marquez şi Francesco Bagnaia, care a luat conducerea la general cu un avans de 16 puncte.

Pe circuitul Phillip Island, francezul Fabio Quartararo a fost nevoit să se retragă după o cădere în turul al 11-lea şi i-a lăsat terenul aproape liber lui Francesco Bagnaia.

Italianul a terminat pe locul al treilea într-o cursă de mare intensitate, iar cele 16 puncte ale sale îl plasează la conducerea în clasamentul general, cu 14 în faţa francezului, acum al doilea.

Moment istoric! Jorge Martin a câştigat prima lui cursă în Moto GP, Marele Premiu al Stiriei

Spaniolul Jorge Martin, 23 de ani, debutant în acest sezon al Campionatului Mondial de motociclism viteză MotoGP, a câştigat, duminică, prima lui cursă la clasa regină, Marele Premiu al Stiriei.

Pilotul de la Ducati Pramac Racing, plecat din pole-position, a fost urmat de compatriotul său, Juan Mir (Suzuki), şi de francezul Fabio Quartararo (Yamaha). Jorge Martin s-a accidentat grav la MP al Portugaliei, din luna aprilie, când a suferit mai multe fracturi după un accident, şi a fost nevoit să nu mai concureze până în 6 iunie, la Marele Premiu al Cataloniei de la Barcelona.

El a reuşit primul său succes din carieră după numai şase etape disputate la MotoGP.

viewscnt
Articole similare