Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Song şi-a anunţat retragerea din fotbal: "Cu mare tristeţe, a sosit momentul"

Alex Song şi-a anunţat retragerea din fotbal: "Cu mare tristeţe, a sosit momentul"
Comentarii

Alex Song, fostul mijlocaş al celor de la Arsenal şi FC Barcelona şi-a anunţat retragerea din fotbal la vârsta de 36 de ani.

Mijlocaşul camerunez şi-a pus capăt carierei la vârsta de 36 de ani, după ce a ajuns să joace în campionatul din Djibouti, pentru AS Arta.

Alături de AS Arta, Song a cucerit două titluri de campion şi două cupe, în Djibouti.

În Europa, Alex Song a petrecut o perioadă de şapte ani la Arsenal, prestaţiile bune în tricoul tunarilor l-au propulsat spre un transfer la Barcelona, unde a câştigat La Liga, în sezonul 2012/2013.

În sezonul 2013/2014, Alex Song a cucerit şi Supercupa Spaniei. După scurta perioadă petrecută alături de formaţia catalană, Song s-a întors în Premier League, la West Ham United.

Alex Song, două prezenţe la Cupa Mondială alături de Camerun

De 49 de ori a îmbrăcat Alex Song tricoul naţionalei din Camerun, naţionala de la care s-a retras în anul 2015. Alături de Camerun, Song a jucat la două ediţii ale Cupei Mondiale, în 2010 şi în 2014.

"Cu mare tristeţe, a sosit momentul pentru mine să-mi agăţ ghetele în cui"

"Călătoria mea, care a început în Yaoundé când eram copil, jucând fără ghete, în picioarele goale şi pe pietriş mi-a dat puterea necesară şi curajul să reuşesc.

Când m-am mutat în Franţa şi am jucat pentru Bastia, am crezut că am realizat un miracol. Cu toate acestea, acesta a fost doar începutul, călătoria mea a continuat la Arsenal şi Barcelona, două dintre cele mai mari cluburi din lume.

Atât de mulţi oameni m-au ajutat pe parcursul călătoriei mele: soţia mea, copiii, familia, prietenii, agentul meu, antrenorii şi, desigur, toţi colegii mei de echipă cărora le voi fi recunoscător pentru totdeauna.

Bineînţeles că Charlton, West Ham, Rubin Kazan, Sion şi Arta/Solar 7 vor rămâne întotdeauna în inima mea.

A fost o onoare să-mi reprezint ţara. Mă simt binecuvântat cu atât de multe amintiri frumoase care vor rămâne cu mine pentru totdeauna.

În cele din urmă, aş dori să mulţumesc tuturor fanilor care m-au susţinut pe parcursul călătoriei mele, voi păstra totul în sufletul meu. Sper să vă revăd pe toţi în curând. Alex. Există doar un Song." a fost mesajul lui Alex Song, pe Instagram.

Afla mai multe despre: alex songbarcelonaarsenal 

viewscnt
Articole similare