Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexander Isak, eroul lui Newcastle. Atacantul a marcat în prelungirile ambelor reprize în deplasarea de la Nottingham Forest

Alexander Isak, eroul lui Newcastle. Atacantul a marcat în prelungirile ambelor reprize în deplasarea de la Nottingham Forest

Premier League

Comentarii

Newcastle United a învins-o, vineri, în deplasare, scor 2-1, pe Nottingham Forest, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului Angliei. Ambele goluri ale oaspeţilor au fost marcate de Isak, în minutele de prelungire ale celor două reprize ale meciului.

Nottingham Forest a deschis scorul în minutul 26 prin Emmanuel Dennis, dar oaspeţii au egalat în minutul 45+2, prin Alexander Isak.

Newcastle a jucat mai bine în partea secundă şi a avut un gol anulat de VAR, la Elliot Anderson, în minutul 64, pentru offside.

În al doilea minut al prelungirilor partidei, Moussa Niakhate a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat penalty pentru Newcastle.

A transformat Alexander Isak, iar Newcastle este pe locul 5, cu 47 de puncte. Locul 4, ultimul care asigură participarea în grupele Ligii Campionilor din sezonul următor, este ocupat de Tottenham, care are 48 de puncte şi un meci în plus disputat faţă de Newcastle.

Afla mai multe despre: newcastle 

viewscnt
Articole similare